Hol tankolnak a kamionok, és hogyan, van, hogy én is alig férek ki a benzinkútról a kis autómmal a sok autótól, akkor egy kamion hogy jön ki?
És miért nem láttam még soha tankolni kamiont?
10 éve vezetek.
Hogy élhettél ennyi IQ-val nyújorkban?..
Annyit illene tudni, hogy minden
(közlekedési)létesítményt(is) szabvány szerint készítenek, tervek alapján, amit a közlekedési hatóság is jóváhagy, és műszaki ellenőr átvesz.
Nézd meg a kutak feletti tetőmagasságot, még egyiket sem kapták le..nincs összejárva a padka melletti gyep sem, mert elfér mindenki...
Az már csak hab a tortán, hogy a bejáratnál ki van táblázva, melyik kúthoz állhat a kamion, illetve melyikhez a busz...
még a kék buszok is a mol kúton tankolnak, persze a kijelölt szélső oszlopon...na nem azért, mert csak ott fér el, hanem ne takarja el a rálátást a shop felé eső kutakra...
azt, hogy tíz éve vezetsz, nem kellett volna kiírni.
illő tisztelettel javaslom, ülj be egy kávéra mondjuk az Egér úti mol kúthoz, aztán csodát látsz..emeletes busz kivételével minden előfordul...markoló, dózer, kékbusz, turistabusz, kamion, daruskocsi,stb..ugyanis minden autó mérete szabvány szerinti..
igazam van, vagy igazam?
3-as, kérdezőhöz:
pontosan a leírásod szerinti a Budafoki-Hengermalom sarkán lévő OMV kút..nagy a forgalom, mindenk ott áll meg, ahol nem kéne, de még senk nem dudált, vagy beszorult volna...pedig ott aztán beállnak bazi nagy gépek is...
egyszerűn ki van találva minden...
oda nem menj tankolni..de például Sóskút ipartelepen van egy kút, ott sosincs dugó...ott könnyen kiférsz bármivel.
És mi le-ír-juk szó-ta-gol-va, hogy ka-mus vagy, de na-gyon?
Nyevjork, meg szuperb, egy 10-14 éves hozzáértésével.
Az a fajta bezinkút rosszlány ritka. Mindenhol sorosak vannak. Vagy életedben nem hagytad el pestet, vagy a legeldugottabb otszágrészen élsz, de max 15 vagy.
Amikor beállok a kútoszlophoz és van előttem valaki, akkor az már valószínűleg korábban kezdi a tankolást mint én, és bizonyára előttem fog fizetni is, tehát ritkán okoz gondot az előre kiállás. Feltételezve, hogy az előttem lévő nem áll naki kávézni, plusz én se 3000-ért tankolok, így van idő.
Jobb kúthálózatoknál a két oszlopsor között elfér 3 autó, így a két tankoló kocsi között ki szoktam férni.
Ha te mindig beszorulsz, akkor állandóan kávézik az előtted lévő, vagy csak 3000-ért tankolod a Superb-t, majd a pénztári sort kikerülve bedobod a lóvét mert sietsz, mint ahogy a HVCS szokta?
Állj mindig előre és nem lesz gond a kiállással.
Bár néha én is szoktam tahó lenni és nem megyek el az első oszlopig, mert ahová járok, ott a hátsóhoz van közelebb a shop bejárata. Van amikor beállnak elém is olyankor. :(
Baj lehet a látásoddal, ha nem látsz kamiont tankolni. Bármelyik nagyobb nemzetközi márkájú kúton láthatsz, menj csak el egy nagyobb Shell, MOL, Agip, OMV, akármilyen kútra, rengeteg kamion tankol. Jártál Németországban? Nézd meg a suben - i (Passau melletti pályás osztrák - német határ) Shell kútját, gyakran az útra szorulunk ki, annyi kamion vár tankolásra hosszan kígyózva, pedig vagy öt kamionos kútfej van.
A kamionoknak általában külön kútoszlopok vannak kialakítva, gyakran jobbról - balról is tölteni kell, mert mindkét oldalán van tank, Adblue - adalék külön oszlopról, sőt láttam már olyat is, hogy külön kútfejet alakítottak ki a hűtősök számára, az aggregát tartályának feltöltésére.
Más kérdés, hogy sokszor a főnökök bezavarnak minket félreeső kis kutakra is - mert ott olcsóbb a nyál - ilyenkor valóban centizgetni kell néha, mert alig - alig fér el a szerelvény.
nem teljesen mind1 hogy hogy áll ki a kútról, ha megvárja hogy az összes autó elmenjen a akkor utána áll ki aztán kész, ennyi, kit érdekel☺
egyébként én is szoktam Shell kutakon tankolni, sőt egyszer már egy személyautós kútnál is tankoltam😀 majdnem én voltam az egyetlen aki akkor tankolt mert annyira kilógott a hátulja hogy csak a tényleg kis autók tudtak befordulni a kútra, örülhettek nekem😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!