Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A kamion jogosítványnál csak...

A kamion jogosítványnál csak a C kategória elvégzése után lehet menni C+E-re vagy lehet rögtön C+E-re is menni C kategória nélkül?

Figyelt kérdés
Vki legyen szíves adjon egyértelmű magyarázatot mert nekem már beszéltek mindenfélét.
2016. jan. 1. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze, le lehet tenni egyben is.

Én annak idején még a Volánnál szereztem jogsit. Nekem még B sem volt. Először az elmélet aztán a B majd C, majd az E gyakorlat - annyi volt hogy egyszer kellett vizsgáznom mind elméletből mind gyakorlatból, és megadták egyszerre a három kategóriát. Emlékszem, egy pótos Zillel kellett vizsgáznom.

De a legtutibb ha felhívod a kiválasztott autósiskolát. Az számít ők mit mondanak, nem az,, hogy ide ki mit ír.

2016. jan. 1. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha elmúlt 2 éves a B csak akkor.
2016. jan. 1. 17:43
 3/6 A kérdező kommentje:
tehát akkor lehet menni C+E-re rögtön csak legyen 2 éves B-s jogsim?
2016. jan. 1. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Levizsgázol C-re mindenből, kiváltod a jogsit, nálad a plasztik kártya, majd jelentkezel C+E-re, szintén levizsgázol mindenből, és újra kiváltod a jogsit, és kapsz még egy plasztik kártyát.(az előzőt kettévágják természetesen)
2016. jan. 1. 18:59
 5/6 Beviz Elek ***** válasza:

Úgy tudom, hogy a plasztik kártyát nem kell kiváltanod, viszont ki kell fizetned és végig kell csinálnod a C-t, majd mehet az E.

C+E jogsira nem tudsz jelentkezni. Olyan van hogy C és olyan hogy E a C-hez/D-hez/B-hez.

Ha C-hez vagy D-hez csinálsz E-t, akkor az èrvényes a B-hez is.

2016. jan. 1. 19:20
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm végre normális válaszokat kaptam! Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
2016. jan. 1. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!