Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol tankolnak a kamionok, és...

Hol tankolnak a kamionok, és hogyan, van, hogy én is alig férek ki a benzinkútról a kis autómmal a sok autótól, akkor egy kamion hogy jön ki?

Figyelt kérdés

És miért nem láttam még soha tankolni kamiont?

10 éve vezetek.

2016. jan. 19. 08:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

telephelyen tankolnak, vagy kamionos megállóban (ha van kialakítva kút) -.-

Értelmed is a vezetésiidőd korszintjén.

"alig férek ki a benzinkútról a kis autómmal a sok autótól"

Remélem a büdös életben nem jösz 5km-es körzetembe kocsival. Hogy nem lehet "kiférni" egy kúúúúútróóóóó?!

2016. jan. 19. 08:28
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

1.) A tanyasi TSZ kúton ritkák a kamionok.

2.) A belvárosi részeken is viszonylag kevés a kamion, mert a legtöbb helyről ki vannak tiltva.

3.) A nagyobb cégeknek a telephelyen van saját töltőállomásuk, a belföldi fuvarokat meg tudják csinálni egy tankkal. [link]

4.) Ha külvárosi benzinkúton jársz, akkor nézz ki kicsit oldalra, oda ahol már nincs tető, és ott fogsz látni néhány gázolaj töltőfejet aminek egy picivel vastagabb a csöve. [link] Na ott tankolnak a teherautók, és onnét könnyebb is kiállniuk, mert nem kell kanyarogni. Persze elférnek a tető alatt is ha kell. [link]

2016. jan. 19. 08:30
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát mikor van 1,2,3,4 kút egymás 2-2 egymás mögött, te beállsz a 4 eshez áll mögötted 3 várakozó, előbb végzel mint a másik 3 kútnál álló, páran még beparkolnak a bolt elé, akkor kihívás kiállni onnan egy superb-vel... Nyílván nem egy forgalmatlan falusi kútról esik nehezemre kiállni...
2016. jan. 19. 08:45
 4/18 anonim ***** válasza:
83%

Kár mentegetőzni, nincs az a forgalmi helyzet ahol gondot okozhatna egy benzinkúton a közlekedés. Ha mégis, ott már komoly gond van.

Egyébként leírták. Oldalt vannak gázolaj kutak a kamionoknak. Telephelyen tankolnak és akkor mennek kútra ha egy tankkal nem érnek vissza

2016. jan. 19. 08:58
 5/18 Beviz Elek ***** válasza:
74%

Tényleg gond van ha nem tudsz kiállni, felesleges mentegetőzni.

A kamionok/teherautók mint írták a legszélére mennek, onnan általában csak egyenesen előre kell elinduljanak. Ha érdekel az ilyen, akkor menj egy el autópálya melletti kútra, ott látni fogod.

Érdekes hogy 10 év alatt nem láttál tankolni kamiont. Sosem voltál olyan hosszú úton hogy autópálya mellett tankolj?

2016. jan. 19. 09:29
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
Dolgoztam is kúton. Napi szinten több kamion is tankolt. Furcsa, hogy még egyet sem láttál.
2016. jan. 19. 09:37
 7/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy láttam csak nem vettem róla tudomást, mivel egyáltalán nem érint a dolog, csak ma elgondolkodtam rajta.
2016. jan. 19. 09:50
 8/18 anonim ***** válasza:
60%

A superb a kis autód? Akkor melyik a nagy? Csak nem egy kamion? :-)

Viccet félretéve, attól, hogy eddig te nem láttál kamiont tankolni, attól még előfordul. Nem is olyan ritkán.

És ha gondot okoz neked a benzinkútról kihajtás, akkor közlekedj biciklivel. Mindenki jobban jár.

2016. jan. 19. 11:05
 9/18 A kérdező kommentje:
Nagy a szátok, de van olyan csúcsforgalomban, mikor nem férsz ki ha te vagy a hátsó... Pláne ga a hely is kicsi és zsúfolt a kútnál... 10 évet éltem new york-ban, a superb nekem kicsi.
2016. jan. 19. 11:20
 10/18 A kérdező kommentje:
És nem mondtam, hogy nem tudok kiállni, annyit írtam, hogy alig férek ki... Szövegértés 0 már megint...
2016. jan. 19. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!