Uber - Miért nem lehet szabad (áras) piaci verseny itt is, mint a többi fejlettebb országban?
Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy, hogy a kereslet-kínálat határozza meg az árat, egy szabad piacon. Igény van rá. (Felmérés a cikk alján: [link]
2. Miért remélnek a taxisok bármit is attól, hogy levetetik az alkalmazást? Akkor az utasok egyrészt letöltenék máshonnan, rossz eesetben kártékonyra módosított verziókat is, valamint még inkább megvalósulna az internet cenzúrázása.
3. Mikor fognak az Uber utasai/ellentüntetők az utcára vonulni? Sok jót nem várok ettől.
2016. jan. 18. 17:13
11/17 anonim válasza:
Én azt nem értem miért nem ubereznek ők is....ja hogy ők is használják..hmmm
12/17 anonim válasza:
#5 na mert mit gondoltál hogy fogsz fizetni :D egyébként meg ez nem a lehuzós kis cég kategória...
13/17 anonim válasza:
#5 Ezt azért elég könnyen meg lehet oldani, ott van pl. az OTP-nek az internetes fizetéshez kitalált virtuális számlája, ami persze csak akkor az igazi hogy ha tudsz mondjuk krediteket vásárolni az übernél amit majd levonnak. Ezt nem tudom, pontosan, esetleg ennek is utánanézhetnél. :)
14/17 anonim válasza:
Annyira nem érdekel az egész, de aki akarja adja meg a bankkártya adatait mindenféle mobil app-nak én nem teszem, még ha olyan tényleg nagy cég kéri mint pl a Microsoft akkor sem,nem hogy egy ilyen kétes botrányos Uborka.. Inkább stoppolok :D
15/17 anonim válasza:
Am nekem bankkartyám sincs :D pls
16/17 anonim válasza:
#9 a tippem, hogy trollokat nem kéne etetnem. Remélem azért jól laktál.
17/17 anonim válasza:
"Ha a te munkádra találnának olcsó vendégmunkásokat, te is anyáznál."
Ja csak ez a baj az egész uberrel?
Valószínűleg nem mennék ki a főútra óbégatni, hanem keresnék magamnak másik állást és az sem rettentene vissza ha dolgozni kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!