Van arra legális lehetőségem, hogy egy no limit versenyt rendezzek?
Mivel "verseny" kategória nincs, ezért ide írom.
Szóval...
Van arra mód az EU bármelyik országában, hogy no limit versenyt rendezzek?
A no limit alatt a teljesítménykorlátozást értem. Hasonló lenne a dolog, mint anno a Group B. Minden versenyző saját felelősségére indul, versenylicensz nem számít. Aki apuci béjemvéjével jön oda, az is indulhat, még ha babakocsit se tud vezetni, elvégre saját felelősség. Orvosilag fokozottan biztosított környezet, nézők szempontjából maximális biztonság, még ha ez azzal is jár, hogy látványos kanyarokba nem engednék senkit.
A no limit se az igazából, hanem mondjuk 2,4 kg/LE arány feletti autók nevezhetnek, azaz olyanok, amik erősebbek egy WRC-nél (a megadott szám csak hasraütésszerű, előzetes számolás nincs mögötte).
Megoldható ez egy EU-s országban?
Ja igen...
A szakaszok minden esetben burkolattal el nem látott utakon zajlanának (földút/murva).
Azért ez nem csak úgy van...
Anno a "B" osztályt sem azért tiltották be.
Persze pár néző életét vesztette, de a "bizonyos bukás" után lett eltörölve a "no limit"...
Na j... MNASZ...
Azért kérdeztem EU-n belül.
Egyébként nem érdekel a profit, tőlem legyen az MNASz-é a haszon, én csak a verseny miatt kérdeztem. Egy ilyen futam igazi gladiátorküzdelem lenne és születnének új hősök a motorsport terén. Egy ilyen versenyben nem az erősebb autó győzne, ugyanis uralni kell a vasat, szóval itt megmutatkozna a tudás.
Biztos vagyok abban, hogy ha határainkon kívül kerülne megrendezésre az általam megálmodott verseny, akkor szép számmal képviselnénk országunkat. Csak, hogy egyet (kedvencemet) említsek, Béres és a Quattro S1-ese. Ilyenektet pedig ki nem látna szívesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!