Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ittasan nekimentem egy villany...

Ittasan nekimentem egy villanyoszlopnak. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Egyéni véleményeket és építő jellegű kommenteket most köszönöm nem kérnék,tudja mindenki,hogy hülyeség volt.

Helyzet a következő:éjjel lefagyott úton megcsúsztunk,és kidöntöttünk egy villanyoszlopot.

Rendőrt hívták,kis egyeztetés után előkerült a szonda,0.54-et fújtam.Jogsit azonnal elvették.Ez volt 3hete,most kaptam meg az idézést.

Kérdésem az lenne,hogy mire számíthatok?Ha lehet hinni a neten fellelhető infóknak,akkor szép nagy pénzbírság,jogsit csak 1-2év eltiltást követően megint xopós utánképzés után kaphatom csak vissza.

Ez így helytálló nagyjából?Hallottam olyat,hogy az súlyosbítja a helyzetet,ha 1évnél fiatalabb a jogsi.Illetve az idézésen mire számíthatok,hogy készüljek rá fel?

Köszi!

2015. dec. 16. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%

Remelem orokre eltiltanak minden kategoriatol es kifizetik veled az oszlopot is!

Utalom az ittas vezetoket, mert mi van ha a villanyoszlop helyett epp en kozlekedek ott babettaval es db. Sisakkal a fejemen? Ott halok meg akkor!

Kar beszolni nincs babettam, csakgy pelda volt.

2015. dec. 17. 08:25
 12/14 szatam9a válasza:
4%
remélem nem kapod vissza. iszákosoknak nem kéne. ez a mai társadalom.... lovaskocsit az ilyeneknek...
2015. dec. 17. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon sok tényezőtől függ. Érdemes higgadtan beszélni velük. Együttműködőnek lenni, és beismerni azt ami tény. Nagyon sok mérlegelési lehetőségük van. Hogy mit kapsz nehéz megjósolni kell ismerni az összes körülményt. És azt, hogy mit irt le a szakértő.
2015. dec. 18. 14:20
 14/14 anonim ***** válasza:
25%
elmész a gyógyszertárba veszel 5kg vazelint és élvezed a gyönyört :'DDDDDDDDDDDDDDD
2015. dec. 19. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!