Ittasan nekimentem egy villanyoszlopnak. Hogyan tovább?
Egyéni véleményeket és építő jellegű kommenteket most köszönöm nem kérnék,tudja mindenki,hogy hülyeség volt.
Helyzet a következő:éjjel lefagyott úton megcsúsztunk,és kidöntöttünk egy villanyoszlopot.
Rendőrt hívták,kis egyeztetés után előkerült a szonda,0.54-et fújtam.Jogsit azonnal elvették.Ez volt 3hete,most kaptam meg az idézést.
Kérdésem az lenne,hogy mire számíthatok?Ha lehet hinni a neten fellelhető infóknak,akkor szép nagy pénzbírság,jogsit csak 1-2év eltiltást követően megint xopós utánképzés után kaphatom csak vissza.
Ez így helytálló nagyjából?Hallottam olyat,hogy az súlyosbítja a helyzetet,ha 1évnél fiatalabb a jogsi.Illetve az idézésen mire számíthatok,hogy készüljek rá fel?
Köszi!
Remelem orokre eltiltanak minden kategoriatol es kifizetik veled az oszlopot is!
Utalom az ittas vezetoket, mert mi van ha a villanyoszlop helyett epp en kozlekedek ott babettaval es db. Sisakkal a fejemen? Ott halok meg akkor!
Kar beszolni nincs babettam, csakgy pelda volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!