Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy autó...

Mennyibe kerül egy autó fentartása?

Figyelt kérdés

Azt szeretném tudni ha vennék egy autót mennyibe kerülne egy évig eltartani értem itt a kötelező biztosítást, meg műszakit meg ilyesmi ...

kb ha a kocsi a 90es évek közepén volt legyártva

2015. dec. 11. 10:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Az első év simán lehet 150.000ft is mert aki eladja a kocsit az nem úgy fogja eladni hogy minden hibát kijavít. A második év már lazább ha vigyázol a kocsira és megbízható autót fogtál ki.

Függ attól hogy hány ccm, milyen gyártmány, milyen típus, benzines e vagy dízel.

2015. dec. 11. 10:18
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Ennyire sok infóval nem kellett volna minket ellátni,mert még a végén használható választ tudnánk adni!

Egyébkeént a biztosítást te is ki tudod számolni magadnak bármilyen kalkulátor oldalon,a többi meg......hívd az ezo tv-t,majd ott megmondják!

2015. dec. 11. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
#2 szépen leírta, csak kiegészítem! Nagyon sok minden függvénye! Csak a papír és a kötelezők , műszaki, stb több 10 ezer...
2015. dec. 11. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Azért egy 90-95-ös kocsinál nagyon jó kell kifognod, hogy csak 150-et kelljen rákölteni, az az alap, hogy minden folyadékot cserélsz benne kivéve szervót ha van. De tényleg ez márka meg állapot függő is, így ez nagyon kevés infó. Nekem a 2003-as kocsimra ráment még 2 év alatt 500ezer igaz most olyan mintha új lenne. +gumik is ha kopottal veszed 40-100ezer egy készlet.
2015. dec. 11. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy 2000 utáni Szuzuki Ignissel tudok számokat mondani, évi kb. 12000 km, a szervizeléstől az ablakmosó folyadékon, izzó cseréken és tankoláson túl a kötelező bizti is benne van: évi 390 - 420 között mindig megvoltam.
2015. dec. 11. 11:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Egy opel vectrára gondoltam azért nem irtam több infót mert nem voltam kiváncsi a szervizelésre csak a papírmunka ára érdekelt
2015. dec. 11. 18:30
 7/10 veterán vas ***** válasza:

Az egy dolog, hogy milyen autó, hány éves, mennyi futott, milyen rendszerességgel használod. stb.

Ezek tények, illetve kiszámítható dolgok.

Aztán jön a másik, amiről nem szokás beszélni.

Ugyanis kevés olyan emberke van aki bevallja, Ő bizony igazi kezdő, nála legutóbb 40ezer után már kuplung csere volt, és nem tudja a swiftet 9 liter alatt üzemeltetni.

Na ez a nem mindegy!

2015. dec. 11. 18:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Átírás kalkulátor van a neten, a biztosítás összege egyénenként eltérő, szóval azt csak te tudod kikalkulálni magadnak pl. netrisk segítségével. Aztán kb. ennyi is volt a papírmunka.

Szóval nem sok értelme volt kiírni ezt a kérdést mert erre nem igazán lehet választ adni.

2015. dec. 11. 19:44
 9/10 veterán vas ***** válasza:
54%

Tegnap délelőtt megkérdezted, hogy:

"mennyibe kerül egy autó fenntartása?"

illetve

"..mennyibe kerülne egy évig eltartani..?"

Kaptál rá néhány értelmes választ, erre azt írod este, hogy "..nem voltam kíváncsi a szervizelés, csak a papírmunka ára érdekel.."

Az autót egy évig eltartani szerinted papírmunka?

Találd már ki, hogy mit szeretnél kérdezni!

2015. dec. 12. 08:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Az autóstársadalom remek fejőstehén az állam számára, így egy autó fenntartása havi 3-4000 Ft, ha nem állsz ki vele a garázsból. Hogy ha mindezek mellett még közlekedni is szeretnél vele, az súlyos tizenezreket jelent havonta, amit a benzinkúton hagysz, és ha nincs szerencséd, a szerélők is hasonló összegekkel lesznek gazdagabbak.
2015. dec. 12. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!