Lede kérdése:
Megbizható aúto a crysler grand voyager? Tolnom kell vagy elvisz bárhová? Drága a fentartása? Kibir egyhuzamba 1600km-t?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy crysle grand voyagert venni,tanácstalan vagyok ,sok tesztet elovastam -a mérleg nyelve középen áll a jó és a rossz vélemények elovasása után.nos márka tulajdonosok hadd szoljon -tudni szeretnék mindent erröl a vasrol2012. dec. 26. 12:58
1/5 anonim válasza:
Népítélet... Itt nem sokat fogsz megtudni, ez nem egy tucat típus.
2/5 anonim válasza:
Ha rendesen van karbantartva és nem használódott el teljesen, akkor minden autó lehet megbízható...
Ha el van hanyagolva, akkor egy 3-4 éves is lehet rossz.
Felénk egyetlen 3. generációs Voyager van, a bodzaszedőké és állandóan vontatják - persze ez nem mond el semmit a típusról.
3/5 gomzoli válasza:
Én biztosan nem venném meg. A kategóriájának egyik legmegbízhatatlanabb, legrosszabb minőségű képviselője. Egyetlen előnye: a konkurrensekhez (Sharan+klónjai, Espace stb) képest tágasabb, nagyobb.
4/5 anonim válasza:
Egy végeláthatatlan probléma kezdete!
Ezzel mindent leírtam.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor sajnos nem lenne a legjobb választás -kösz mindenkinek
2012. dec. 28. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!