Ki vizsgázott ma forgalmiból? Vagy az elmúlt időszakban? Nekem sikerült elsőre ma, úgy örülök neki! 26/L
én tegnap :D nekem is elsőre meglett.
18/F
Ünnepeljétek meg :-)
Hol vizsgáztatok?
Rendes fazon volt a vizsgabiztos?
Első vagyok.
Kecskeméten vizsgáztam :D
Gratulálok, balesetmentes közlekedést!
(Azzal a jobbkezes utcás hibával inkább ne dicsekedj - az elég komoly dolog.)
"Azzal a jobbkezes utcás hibával inkább ne dicsekedj - az elég komoly dolog." - komoly dolog, de a hibákból akkor is lehet tanulni, amikor nem történt baj, sőt lehet a kérdező oda is pillantott, látta, hogy nem jön semmi, csak a látványos fejmozgatás maradt el.
A történet lényege pedig azoknak, akik a közeljövőben vizsgáznak: vannak rendes vizsgabiztosok is :-)
Köszi :)
Az csak a vizsgadrukk miatt volt más lesz úgy beülni az autóba,hogy tudom megcsináltam. Többet nem kell miatta stresszelnem! Amúgy mindig benézek mindenhova hála!:) de közbe elértünk a parkoláshoz szólt keressek helyet ezért azzal voltam elfoglalva. Nagyon izgultam,hogy találjak megfelelő helyet ahol nem bukok bele a parkolásba
Gratulálok!
Hétvégén a Te egészségedre fogok berúgni.
Gratulálok!
Anno én is Veszprémben vizsgáztam, bár az már 12 éve volt. Az még az elmúlt időszaknak számít? :) A vizsgabiztos akkor sem volt túl szigorú, konkrétan egész úton lakókocsi vásárlásról beszélgetett az oktatómmal, és nem is nagyon figyeltek. :)
Bár én elhasaltam egészségügyin egyszer, amit a mai napig nem értek, hogy sikerülhetett. :D
29F
a vizsgabiztos egyik szemével figyelte a jobbos utcát, biztos lehetsz benne..
gratulálok a jogsihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!