Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Vsn itt olyan aki elmúlt 30...

Tibic kérdése:

Vsn itt olyan aki elmúlt 30 és nincs jogsija?

Figyelt kérdés
Miért nincs?
2014. ápr. 30. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Pl. én. Miért érdekes, hogy miért nincs? Mit akarsz belőle írni? Tanulmányt, interjút, mit?
2014. ápr. 30. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Például nincs szüksége rá az embernek? Ismerek én is sok 30+ os embert jogsi nélkül, szerintem nincs benne semmi különös.
2014. máj. 1. 00:47
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Ide általában autómániás emberek járnak válaszolgatni. Valószínű, hogy mindnek van jogsija, ezért nem sok olyan válaszoló lesz, akinek nincs.
2014. máj. 1. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
39 éves vagyok, és nincs. Nem is érzem szükségét.:)
2014. máj. 1. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Én 30 felett szereztem. Húszas évem elején nem éreztem hiányát, pénz sem volt rá. Később már úgy gondoltam, hogy öreg vagyok hozzá. Aztán munka miatt rákényszerültem.

Egyébként sok 30 feletti ismerősöm van, akinek nincs, vagy van, de nem vezet különböző okok miatt. Talán ezért is nem éreztem annyira hiányát, mert nem voltam kakukktojás, hogy csak nekem ne lenne.

Egyébként nagyon sokat biztattak, amikor elkezdtem, és sok ismerősünkről kiderült, hogy ők is "későn" szerezték meg. Szóval soha sem késő :)

2014. máj. 1. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
15%
Én 32 vagyok, és nincs. Szüleim miatt. Féltenek. De abban a pillanatban, a haláluk napján vagy másnapján be fogok iratkozni egy autósiskolába.
2014. máj. 1. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó azért kicsit morbid... akkor reménykedj, hog minél később lesz csak jogsid. :)
2014. máj. 2. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!