Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyek azok a kúthálózatok...

Melyek azok a kúthálózatok ahol nem jön oda a kutas tankolni?

Figyelt kérdés
Eddig egy 20 éves tragacsom volt, senki nem jött oda soha hozzám. Most vettem egy vadiúj középkategóriás kocsit és nagyon zavar hogy kanyarodok be a benzinkútra, már rögtön jön felém a kutas vigyorogva. Nekem meg el kell küldeni.
2015. dec. 5. 09:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Idegesítőek, de én azt vettem észre, hogy még a noname benzinkutaknál is odajönnek. Itt nálunk az egyetlen, ahol nem jön senki, az a Lukoil.
2015. dec. 5. 09:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem kell szégyellősnek lenni, megmondod hogy tankolok én, és kész.
2015. dec. 5. 09:58
 3/12 Tomcatters ***** válasza:
Hát én még olyan kúton nem tankoltam életembe,ahol nem jöttek volna oda,de igen ahogy írták előttem ... udvariasan megköszönöd,és mondod,hogy magad szeretnél tankolni :)
2015. dec. 5. 10:00
 4/12 anonim ***** válasza:
MOL kúton odajönnek a 20 éves Polom-hoz is.
2015. dec. 5. 10:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Lukoilnál Ki van írva, hogy csak kérésre jönnek.

Oil-nál, Auchan kutakon, Volán telepen is magad tankolsz.

Én ezekre a helyekre járok, pont ezért és az olcsóság miatt.

Ugyanazt az üzemanyagot kapod, mint a MOL kutatokon. Mivel az terít az egész országban, kivéve az ÖMV-hez.

2015. dec. 5. 10:16
 6/12 Beviz Elek ***** válasza:
A BP-nél sosem jöttek. Nagyon szerettem, nem volt olyan érzésem hogy minél több pénzt akarnak kihúzni a zsebemből. Kicsit unom mikor minden rám akarbak tukmálni.
2015. dec. 5. 11:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Az Agipnál nem jön oda a kutas de lehet hogy a többinél más a rendszer.

Én dolgoztam egy benzinkúton. Volt ott egy férfi aki rendszeresen jött és már az elején megmondta hogy hozzá soha ne menjek oda, ő mindig megtankol magának.

Ha te is mindig ugyan arra a helyre mész tankolni és megmondod a kutasnak hogy te mindig megcsinálod magadnak és sose jöjjön oda akkor előbb-utóbb tudni fogja mikor bekanyarodsz az autóddal.

2015. dec. 5. 14:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Third World problems.

Mellesleg itt Németországban sehol nem jön kutas, csak ha külön megkéred.

Lát valaki összefüggést?

2015. dec. 5. 14:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémádat, hozzám odaszokott jönni, megkérdi, hogy segíthet-e, mondom neki, hogy köszi megoldom és elmegy, ennyi...
2015. dec. 5. 16:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert te nyilván nem vagy annyira legyengülve, hogy a hangképzés életveszélyes következményekkel fenyegessen.
2015. dec. 5. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!