Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyik kúton szoktatok tankolni?

Melyik kúton szoktatok tankolni?

Figyelt kérdés

Ki melyik kúton szokott tankolni? Én azt vettem észre, hogy ha Mol-ban tankolok akkor mennyiség alapján a pénzemért sokat kapok (felmegy a benzinmutató). Ha máshol akkor mintha kevesebbet kapnék.

Kinek mi a tapasztalata?

Köszönöm a válaszokat!

2013. dec. 9. 10:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A határban az öreg a gémesről olcsón adja, de szerintem vizezi! :D

Egyébként én a Lukoil-nál tankolok, mert közel van ahhoz ahol dolgozom, meg jól is megy tőle a kocsim. 95-öst tankolok egyébként!

2013. dec. 9. 10:06
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi :) igen, azt elfelejtetem hogy 95-öst tankolok én is. Amiért én ezt kérdezem az az, mert a mennyiséggel vannak gondjaim nekem.
2013. dec. 9. 10:12
 3/11 anonim ***** válasza:
magánkútnál szoktam, ahol omw üzemanyagot értékesítenek
2013. dec. 9. 10:12
 4/11 anonim ***** válasza:
en inkabb lopom munkabol a naftat :)
2013. dec. 9. 10:23
 5/11 anonim ***** válasza:
nafta=gázolaj
2013. dec. 9. 10:25
 6/11 anonim ***** válasza:
#4-es jó az elv, de attól félek kissé beszaggatna a 1,6-os benzines motorom a dízeltől, gondolom te is olyat szerzel magadnak.
2013. dec. 9. 10:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Amelyik útba esik, de ha tuskóba megyek (vagy más arrafelé lévő áruházba), akkor ott van egy lukoil, akkor mindig tankolok, mert olcsóbb a többinél.
2013. dec. 9. 10:26
 8/11 anonim ***** válasza:
hat,ha te is tudsz lopni dizelt,akkor csereld el benzinre...csak okosan :)
2013. dec. 9. 10:34
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
Maszek kútnál, mindig olcsóbb kicsivel. Amúgy ahol tudok, de ha lehet nem Shell - nél, fáraszt a sok akció. Akarok - e kulcstartót, energiaitalt, szir - szart, ilyen - olyan akció, váltsak ki ilyen - olyan kártyát, kérdezgetnek, győzködnek. Nem. Csak fizetni és haladni akarok.
2013. dec. 9. 11:37
 10/11 anonim ***** válasza:

HakapesziM :

Múlt héten tankoltam Shellnél, és nem cseszegettek ilyen dolgokkal.

2013. dec. 9. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!