BENZIN/GÁZ-os autót, hogy lehet olcsóbban tankolni gázt mint a kúton? Hallottam olyat is, hogy a rendes otthoni vezetékes gázt is sikerült már valakinek csatlakoztatni és tankolni.
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 08:21
2/5 anonim válasza:
A vezetékes gázt csak CNG-s autóba lehet tölteni.
Asszem egy éve már Magyarországon is engedélyezett.
egy töltő ára 1.5millió használtan a legkisebb, ez 16 óra alatt tölti fel az autót.
A bátrak búvárkompresszort használnak egy olyan 4-700.000ft
3/5 anonim válasza:
Vezetékesről én még nem hallottam csak a palackos PB-s módszerről. De ez a házi átfejtés baleset, és életveszélyes, szóval ezeket a házibarkács módszereket felejtsd el! Nem ér annyit.
5/5 anonim válasza:
Az lpg uzemu autoba cseppfolyos gazt (propan,butan vagy kevereke) kell tankolni, ezt gazpalackbol at lehet fejteni , a vezetekes gaz metan , ezt -150 fok korul lehetne csak cseppfolyositani, a cng uzemu autok is magas nyomasu tartalyokban taroljak
Szoval vezetekes gazzal inkabb ne probalkozz,ha ne akarsz benne lenni az rtl kub hiradoban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!