Hogyan kell a bicón a váltókat beállítani?
van két apró csavar, az egyik a váltó max pozícióját, a másik a min pozíciót szabályozza, alapjáraton általában a min-en szokott lenni, a lényeg, hogy válts teljesen le a kerékpároddal, majd húzd be a csavart úgy, hogy a lánc pontosan az első tárcsa fölött legyen.
ha ezzel megvagy válts a legfelső fogaskerékre, és a másik csavarral állítsd be ugyanezt a felső fogaskerékkel, szóval a lánc legyen a kerék fölött. A kettő közötti pozíciók általában automatikusan beállnak a váltó segítségével. Nekem a bowden feszességgel voltak anno problémáim. Az már egy bonyolultabb ügy, de ha azzal nincs gáz így is sikerülni fog beállítani. Sok sikert!
látod ezt a két csavart?
ezekkel kell ügyeskedni. Ha belenézel a váltóba látod, hogy épp melyik tartja a fejet, azt kell beállítanod az utolsó, vagy első kerék fölé.
húúúú gyekek ez nem egyszerű xD
megnéztem aműhelyben és 1800 at megért h látttam h mit csinál de még mindig nem tudné
ám belőni a váltót...:S
valszeg sose fogom tudni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!