Meg soha sem utaztam repulogepem-felek a repulestol, de szeretnem kiprobalni. Mire figyeljek az elso utnal?
Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 18:36
1/13 anonim válasza:
Én sosem féltem tőle:D Egyik legjobb dolog a világon*.*
Egyébként milyen repülővel akarsz utazni? Utasszállítón vagy vitorlással?
2/13 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ne zuhanjatok le. Muhahahaha.
3/13 anonim válasza:
Fel/leszálláskor rágózz, vagy szopogass cukorkát! Légnyomás változástól megfájdulhat a füled!
4/13 czibles válasza:
ne izgulj, még egy gép sem maradt fenn.
6/13 anonim válasza:
erről eszembe jutott egy vicc :D
ki a legszerencsétlenebb ember ?
aki zuhanó repülőgépből egy süllyedő hajóra zuhan :D hahaha :D xD
Amúgy nem kell félni.
8/13 anonim válasza:
Figyelned semmire sem kell:) ami kellemetlen lehet, az a felszálláskori szédülés vagy füldugulás, zúgás. Ha néha rázkódik is légörvényben, olyan, mintha vonaton ülnél vagy döcögősebb úton kocsikáznál. Szóval, no para. Ne ülj ablak mellé, vagy ne nézz ki felszálláskor, útközben hallgass zenét,igyál (gépfüggő persze, fapadoson semmi, én Boeing-gel mentem: ezer film,zene,vodka,sör dögivel), aludj.
9/13 anonim válasza:
én Airbus A320-szal utaztam rendszeresen, ez az Aer Lingus fapadosa... semmi extra, én mindig gyönyörködöm a tájban és élvezem a gyorsulást, ahogy felszállunk... szuper érzés, semmihez sem fogható.
10/13 anonim válasza:
Ha van GPS-ed vigyél GPS-t, a legjobb mikor látod mennyivel mész (végülis sok helyen mutatják) és látod hol mész... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!