Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egyszere kettö?

Egyszere kettö?

Figyelt kérdés
Állásinterjún voltam ma Budapesten.Mivel vidéki vagyok elég messziröl utaztam.Metroval is kellet mennem ,nem igen voltam még Pesten sem.De azt tudtam hogy mien jegyet kell venni,meg azt jegy lyukasztás is kell,hogy legyen hiába vetted meg a jegyet ha nem lyukasztod ki,akkor az nem érvényes.Mivel nálunk nincs ilyen a közlekedésbe az nem mindenki tudja,de én selytettem,de mivel siettem ezért kilyukasztottam vagy is nem tudtam ,és a sok tömegböl pont engem szúrtak ki a örök,hogy nincs kilyukasztva a jegyem,ezért megbüntettek helyben kifizettem a nyolc ezret vagy add egy csekket.Mivel nem volt nálam pénz ,mert munka nélküli is vagyok .nincs is pénzem most jelenleg igy nem tudtam kifizetni,de add csekket ami duplája és ezt a csekket egy hónapon belül kell rendezni,Mivel a négyes metroból át kellet szálnom az egyesre ott is jött egy és ugyan ugy megbüntetett,most akkor ugyan ugy ö is adott csekket.Mondom ilyen nincs ez egy kész kabaré vigjátéknak elmenne.De ez nem vicces.Mivel munka nélküli is vagyok.Így ha lenne munkám is rengeteg pénz egy nap alatt két büntetés.Most mit csináljak?De azok másik emberek voltak Ők fellszálltak az egyes metróra.és a ó történt.A másik meg a négyes metron,de az nem a metrón hanem ahol történik a lyukasztás.Azta ez kész rablás most mit csináljon,az aki nem is tuddja mit hogyan kell,mert nem tájékozott.Vagy idősebb.Mondta az egyik aki megbüntett hogy ki is van irva,ja de eldugott helyen,meg az ember nem igen figyel ha ideges,meg siet valahova mert meg kell keresni ezt vagy azt.Föleg ha nem is ismerös a környéken.Meg egy idegentöl nem fogja megkérdezni,mert ök is bunk.k.Meg most mért kérdezné.ha miből szűrné le ha ezt a hüye fass jegyet lyukasztani kell.Mert nálunk igaz nincs metro,de ha meg veszed a busz jegyet akkor kész rendbe van nem kell vele semmit sem csinálni.
2015. nov. 18. 18:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nehogy már te legyél a hibás...áhh, ugyan :D

pont most írtad le, hogy tudtad nagyon jól, hogy lyukasztani kell, akkor mit hazudozol, hogy jajj, hát te vidéki vagy, és nálatok nem kell...

a lyukasztó sincs eldugva...elég látványosan ki vannak rakva, maximum egy látássérült nem venné észre, neki meg tökmind1, mert úgyis ingyen utazik.

nem is értem, miért neked áll feljebb, és mért az ellenőr a hülye...

2015. nov. 19. 00:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Látom, jártál Miskolcon is:

[link]

2015. nov. 19. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!