Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egyszere kettö?

Egyszere kettö?

Figyelt kérdés
Állásinterjún voltam ma Budapesten.Mivel vidéki vagyok elég messziröl utaztam.Metroval is kellet mennem ,nem igen voltam még Pesten sem.De azt tudtam hogy mien jegyet kell venni,meg azt jegy lyukasztás is kell,hogy legyen hiába vetted meg a jegyet ha nem lyukasztod ki,akkor az nem érvényes.Mivel nálunk nincs ilyen a közlekedésbe az nem mindenki tudja,de én selytettem,de mivel siettem ezért kilyukasztottam vagy is nem tudtam ,és a sok tömegböl pont engem szúrtak ki a örök,hogy nincs kilyukasztva a jegyem,ezért megbüntettek helyben kifizettem a nyolc ezret vagy add egy csekket.Mivel nem volt nálam pénz ,mert munka nélküli is vagyok .nincs is pénzem most jelenleg igy nem tudtam kifizetni,de add csekket ami duplája és ezt a csekket egy hónapon belül kell rendezni,Mivel a négyes metroból át kellet szálnom az egyesre ott is jött egy és ugyan ugy megbüntetett,most akkor ugyan ugy ö is adott csekket.Mondom ilyen nincs ez egy kész kabaré vigjátéknak elmenne.De ez nem vicces.Mivel munka nélküli is vagyok.Így ha lenne munkám is rengeteg pénz egy nap alatt két büntetés.Most mit csináljak?De azok másik emberek voltak Ők fellszálltak az egyes metróra.és a ó történt.A másik meg a négyes metron,de az nem a metrón hanem ahol történik a lyukasztás.Azta ez kész rablás most mit csináljon,az aki nem is tuddja mit hogyan kell,mert nem tájékozott.Vagy idősebb.Mondta az egyik aki megbüntett hogy ki is van irva,ja de eldugott helyen,meg az ember nem igen figyel ha ideges,meg siet valahova mert meg kell keresni ezt vagy azt.Föleg ha nem is ismerös a környéken.Meg egy idegentöl nem fogja megkérdezni,mert ök is bunk.k.Meg most mért kérdezné.ha miből szűrné le ha ezt a hüye fass jegyet lyukasztani kell.Mert nálunk igaz nincs metro,de ha meg veszed a busz jegyet akkor kész rendbe van nem kell vele semmit sem csinálni.
2015. nov. 18. 18:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akár öt büntetést is kaphatsz egy nap. Remélem, most egy életre megtanultad, hogy Budapesten a jegyet érvényesíteni kell. Monsjuk az nem tűnt fel, hogy a jegyen lényegében semmi sem szerepel? Tehát ha nem kellene érvényesíteni, akár százszor is felhasználhatnád.
2015. nov. 18. 18:31
 2/12 A kérdező kommentje:
te nem olvastad el.de nagyábol tudtam,de mivel még siettem,egyik helyröl a másikra kellet mennem.és nem voltam ismerös a néninek is én segitettem az eligazitásba és engem szúrnak ki a bunkók.De akkor most ezt mind a kettöt követelik,de honnét miböl az egyik elöttük széttéptem és mondtam hogy baszák meg,Amugy rendes nö vagyok,de szopasák aki miliomos
2015. nov. 18. 18:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Elegem van hogy a jok szenvednek meg a szegények valaki igy munka nélkül hoinnét fizesse ki,még aki keveset is keres az is.Meg akinek nincs senkije meg akinek van valakije és most mástol kér pénzt.
2015. nov. 18. 18:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Meg sokszor észre vettem egy munkához ketten mennek pl ezek a jegykezelök is ha vonaton egy ember eltudja végezni azt a munkát a metron minek vannak ketten vagy hárman egy munkára.Az egyik segit ö a jobb keze visszi a tollat.
2015. nov. 18. 18:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Meg kellett volna mutatnod a csekket. Akkor csak egy buntetesed lenne
2015. nov. 18. 18:40
 6/12 A kérdező kommentje:
meg kigondolta volna hogy lyukasztani kell a hulye jegyet
2015. nov. 18. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Olcsóbban megúsztad volna egy napijeggyel.
2015. nov. 18. 19:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Elolvastam ezt a szánalmas vergődést, és ha jól értem, akkor te pontosan tisztában voltál azzal, hogy KI KELL LYUKASZTANI a jegyet. Ennek ellenére mégsem tetted meg, majd bunkónak nevezed azt az ellenőrt, akinek az a dolga, hogy a hozzád hasonló tirpákokat kiszúrja.

Anyád a bunkó, ecsém, meg te magad. Nincs nekem semmi bajom a vidékiekkel, de te a tipikus vidéki suttyú vagy, aki azt hiszi magáról, hog yaz, hogy ő vidéki, majd feljogosítja az ingyen utazásra. Hát a lónak a fa... farkát.

Tudod mit? A hozzáállásod miatt nem tudlak sajnálni, sőt, mivel gyakorlatilag szándékosan akartál potyázni, úgy gondolom, meg is érdemled amit kaptál.

2015. nov. 18. 19:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Ki akart potyázni és ki kérem magamnak hogy beszélsz egy illedelmes lányal apám .akkor meg sem vettem volna a jegyemet.Te csak következtettem,oda van irva és ha tudsz olvasni,lehet hogy falusi vagyok és parasztok vagyok,de ugy vagyok hogy dolgos nö személy formályán,de te városi létedre te vagy a legnagyobb paraszt kettönk között.
2015. nov. 18. 19:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Még a bunko ellenöröket veded,nem veszed eszre mit csinaltak,ok a rirpak meg te akik a jokal kiszurnak aki esteleg sietnek meg nem olyan tajekozottak,en meg is vettem azt a kib,szott jegyet es meg engem buntet ,az anyat buntese meg teged aki igy beszel egy rendes novel,te igazi nagy paraszt lehetsz,es ne alkossal velemenyt olyanrol akit nem is ismersz,mert atnyulok a monitoron es kitekerem a nyakadat.
2015. nov. 18. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!