4/5 anonim válasza:
Én még a kressz vizsgára is autóval mentem(bár kicsit túlzás mert egy Trabantom volt 16 évesen). Lekéstem a buszt, és átmentem a Trabimmal kressz vizsgára. Nézett is az oktatóm a vizsgabiztossal amikor kiszálltam a kocsiból. Amikor jött a vezetés, oda is kocsival mentem, és az oktatóm Schiffer Józsi bácsi meglátott elmentünk egy órát forgalmoba, nem is rutinnak kezdtünk, és az első óra után benyögte,hogy tök felesleges levezetnem az órákat,mert jól megy a vezetés. Én megkérdeztem, hogy komoly-e? Erre azt mondta,hogy igen. A rutin vizsgám a Kresz vizsga után a 3-ik napon volt, a forgalmi vizsgám pedig a vizsgához 1 hétre pontosan, mert papíron le kellett vezetni az órákat!Szóval 1 óra vezetéssel átmentem a vizsgán. A forgalmi vizsga is tartott egyébként kb.20 percig. Abba kötött bele a vizsgabiztos egy kicsit, hogy szerinte nem néztem a tükröt. Egyébként néztem, csak nem látványosan fordítottam oda a fejem.Amikor ezt tisztáztuk, már mehettünk is vissza a vizsga állomásra, mert egy tanulója kezdett neki is vizsgázni :D. Így nekem nagyon gyorsan meg lett a jogsim.
5/5 Dudok Andrásné válasza:
28 volt a kötelező vezetés utána 1 óra próbavizsga és a 30 volt a vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!