Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyire kell otthon lenni...

Mennyire kell otthon lenni gyakorlati alapon a műszaki dolgokban egy C és C+E kategóriánál?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy bár szeretek vezetni, de sajna a műszaki dolgokban nem vagyok túl profi. legalábbis a gyakrolati részben, elméletben még menne is. Szeretném megszerezni a hivatásos jogsit csak nem tudom így van-e értelme vagy egyáltalán lehet-e?

2015. okt. 9. 16:31
 1/2 lupara ***** válasza:
Van értelme jelentkezned,és lehetséges is gyakorlati ismeretek nélkül.Komoly dijazás fejében megtanitják, ami szükséges teendő műszaki oldalról,hogy bánni tudjál egy teherautóval.Megmutatják "mi hol van rajta",mi mit mozgat.A napi munkával kapcsolatos kezelőszerveket,ellenőrző és szervizpontokat ismerni kell.Defektszerelést,kerékcserét,szerelvényekre való ráállást,vonószerkezetek biztos kapcsolását,légvezetékek világitás kötését segitség nélkül tudni kell.Műszerek vészjelzők jelentését értelmezni kell.Messze nem ennyi az egész tudnivaló,csak érzékeltetni akartam,a vezetéshez feltétlen műszaki dolgokat kell tudni,nem autószerelést kérnek számon.
2015. okt. 9. 23:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ment a zöld kéz.
2015. okt. 9. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!