Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megbüntetnek érte, ha hazaveze...

Megbüntetnek érte, ha hazavezetek a kocsival?

Figyelt kérdés

A kocsim egy autópálya pihenőben van, lejárt műszakival, egy hete járt le.

Figyelik a kamerák vagy ha veszek matricát smsben?

2015. okt. 7. 13:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30 napig biztosan nem vonják be a forgalmidat a lejárat után. Legutóbb én megúsztam az egy hónapja lejárt műszakit 5 ezer helyszíni bírsággal. Engem Pesten a Bajcsy Zsilinszky úton szedtek ki a rendőrök menet közben. Jó szemük van az ilyesmihez, bár pályán ritka, hogy rád álljanak.
2015. okt. 7. 23:08
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
Steinberg, mi itt mind nagyon örülünk, hogy te így szeretsz kockáztatni, de kérlek ne buzdíts senkit szabálytalanságra. Mert igenis kůrvára nagyot lehet szívni vele, hiába mondasz mást. Ez pont egy olyan szabály, amit érdemes betartani és nem sajnálni párezer forintot az engedélyre.
2015. okt. 8. 05:51
 13/18 anonim ***** válasza:
27%

Na,hát mondom én,hogy itt mindenki maga a megtetesült becsület....bár az álszent találóbb lenne!!Nem tudom mi kell ezen ennyit rugózni,vagy fáj az neked ha a kérdező műszaki nélkül megy haza?!?!Ha esetleg elkapják,és esetleg megbüntetik,az sem fog fájni neked,sőt még csak nem is neked kell majd befizetni!Mert azzal gondolom ő is tisztában van,hogy HA,mondom HA lebukik,nem fognak gratulálni neki!

Gondolom te még az életbe nem csináltál hasonlót,vagy esetleg még cifrábbat.......

2015. okt. 8. 07:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdéssel válaszolnék a kérdésre: Miért hagyja ott valaki a kocsiját egy autópályán? :(
2015. okt. 10. 15:58
 15/18 anonim ***** válasza:

Steinbergnek annyiban mindenképp igaza van, hogy a műszaki vizsga pont olyan, mint az élelmiszerek szavatossága: Ami egyik nap jó, az nem fog a lejárat napján automatikusan tönkremenni! HA az autó két éven keresztül jól működik, akkor a műszaki vizsga lejárta utáni napon nem fog automatikusan elromlani rajta a fék, ezzel veszélyeztetve tömegek életét!

:D

Szerintem.

2015. okt. 10. 20:31
 16/18 A kérdező kommentje:

Ennyi rakás szar embert egy rakáson :)

Az értelmesebb rétegnek kössz szépen.

2015. okt. 11. 14:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Steinberg sztem Ő maga is álszent, szóval Ő nem szólhat semmit...

Ebben a kérdésben elég retardált válaszokat adott, ugyanazt csinálta mint itt a többség:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__723..

2015. okt. 11. 18:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem baj...az a lényeg 68%-os,hify te nagyon ügyes vagy....
2015. okt. 12. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!