Jogosítvány- forgalmi vizsga. Tanácsok?
Nemrég az első forgalmi vizsgám, 35 percig minden rendben volt, aztán a parkolásnál nem odanéztem ahova kellett volna így az oktató beavatkozott (oktatói fék). Természetesen bukta. Egyébként 1 hibavonalam volt az egész alatt.
Most viszont ahogy egyre közeledik újra a vizsga, egyre inkább azt érzem, hogy nem vagyok képes megcsinálni. Hiába tudok vezetni (na persze kezdőként), a vizsgát nem vagyok képes megcsinálni.
Az elsőn nem voltam se túl magabiztos, de önbizalom hiányos sem. Most meg...
Tanácsok, hogy mit és hogy csináljak? Mit kezdjek magammal?
18/F
Én is azt hittem megbukok, én is úgy voltam mint te. Aztán sikerült elsőre átmennem :)
18/f
Nem olyan nehéz azért, utána már azt mondod, hogy teljesen felesleges volt izgulni. Sok sikert!
Első voltam.
Nincs jó tanács. Nincs általános érvényű tanács.
Amit tanultál, azt csináld. Ne akarj többet, ne akard jobban. Csak annyit.
Ami nekem talán a legmegnyugtatóbb volt, amit az oktató mondott:
Nézz körül a környezetedben, és keress 5 embert, akik bármiben is kevesebbek, mint te. Nekik van jogosítványuk... hát akkor?
Holnap vizsga :)
Én nem is próbálok rá gondolni, hogy mi lesz ha... de tanuló társam MÁR teljesen maga alatt van. Még rosszabb mint én.
Sikeres vizsgát tettem, 0, azaz 0 hibavonallal! :)
Annyira megkönnyebbültem mikor kimondta a VB (egyébként egy nagyon jó arc VB volt), hogy sok és baleset mentes vezetést kíván! :D
Másodjára ugyan, de sikerült. :)
Sokkal felkészültebbnek, tapasztaltabbnak éreztem magam mint elsőre. Szerintem nem is baj, hogy megbuktam akkor.
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!