Lehet-e előre tudni a forgalmi vizsga útvonalát?
Figyelt kérdés
Most nyilván nem a lezsírozásra gondolok... ti megbeszéltétek az oktatóval, hogy merre fogtok menni, vagy sejtettétek előre? (Sajnos a saját vizsgámra nem emlékszem, nagyon régen volt.)2015. aug. 23. 16:18
1/5 anonim válasza:
Én sejtettem előre. Hetekig arra készültünk, hogy "ha ezt húzod, akkor itt parkolunk, vagy ott, itt fogsz megfordulni, ha nem férsz el, akkor ott, stb, stb..."
Aztán húztam... egy olyan útvonalat, amit egyetlen egyszer jártunk be valamikor a vezetni tanulás legelején.
2/5 anonim válasza:
Nem lehet, a vizsga kezdetekor kell húzni.
3/5 A kérdező kommentje:
Kb. hány útvonal közül kell húzni?
2015. aug. 23. 20:35
4/5 anonim válasza:
nem tudom, hol vizsgázol... nekünk hivatalosan 10 van. én talán olyan 6-7 papír közül húztam. az egyik tutira benne sem volt, nem is csináltuk, hónapok óta akkor már útépítés volt jelentős szakaszán...
itt az összes útvonal:
5/5 A kérdező kommentje:
"itt az összes útvonal:"
Köszi, ezzel rengeteget segítettél!
2015. aug. 23. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!