Kiszoktam járni motorral földutra és azt mondta hogy még egyszer ne menjek keresztül az utcán vagy különben bemegy a polgármester hivatalba és feljelent hangoskodásért Mit csináljak valamerre ki kell menni motorozni :D Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kiszoktam járni motorral földutra és azt mondta hogy még egyszer ne menjek keresztül az utcán vagy különben bemegy a polgármester hivatalba és feljelent hangoskodásért
Mit csináljak valamerre ki kell menni motorozni :D
Mit tegyek?
2015. szept. 6. 00:34
1/5 anonim válasza:
Ha van jogsid, semmit sem kell tenned, és semmitõl sem kell tartanod. Ha nincs akkor inkább húzd meg magad amig le nem teszed
2/5 anonim válasza:
Ki mondta ezt? A földút?
Egyébként marha egyszerű: szerelj fel olyan kipufogót, amiben van fojtás és nem remeg bele az ablak.
A feljelentéstől pedig ne félj, mert nyilván van jogsid, a motornak pedig érvényes forgalmija és műszakija.
3/5 A kérdező kommentje:
Mz ts röl van szó
Voltak papirjai de kivonattam véglegesen!
Jogsim sincs.
Kipufogoval nem tudok mit csinálni!
2015. szept. 6. 08:54
4/5 anonim válasza:
Ez esetben remélhetőleg fel fog jelenteni, kiderül minden, s jó kis büntetést sóznak a nyakadba, amit nagyon meg is érdemelsz.
5/5 anonim válasza:
Ebben az esetben remélem, valaki alaposan megver, de úgy hogy anyád se ismerjen rád. Nem kell ide feljelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!