Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tudom, hogy ugyanazok a...

Tudom, hogy ugyanazok a kérdések, mint szakoe-n, de nekem kicsit fura, hogy 11ezer kérdés és csomószor ismétlődnek a kapott tesztsoraimban. Mire számitsak?

Figyelt kérdés
Napi szinten elég sok tesztet megcsinálok, de szerintem közelében nincs az átnézett kérdéseim a 11ezerhez. Most hétfőn, 24-én megyek és igencsak sikerülnek a tesztsorok kitöltése, de mégis zavar az a tény, hogy 11ezer van nekem pedig már állandóan ismétlődnek a kérdések. Valaki valami megnyugtatót vagy értelmeset, mert igy a vizsga elott pár nappal nem igen tudok jo esetekre gondolni. Előre is köszi! 19L

2015. aug. 21. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Megértem az aggodalmadat. De azt tudnod kell, hogy a SZAKOE-n ki van írva, hogy MINTAkérdésekről van szó. Tehát nem az egész adatbázisból gyakorolsz. A 11 ezret pedig úgy kell érteni, hogy 1 kérdésből 10-et csinálni azzal, hogy átvariálják a válaszok sorrendjét, vagy a megfogalmazást. Ha a SZAKOE-n sikerülnek a tesztjeid, akkor a vizsgán is fognak. Annyira hasonló az egész, hogy meglepődsz majd.
2015. aug. 21. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha kellően sok tesztet megcsinálsz, akkor a vizsgán gyakorlatilag nem találkozol ismeretlen kérdésekkel. Lehet, hogy te úgy látod, hogy ismétlődnek, valójában viszont csak hasonlóak, ugyanis azért van sokezer kérdés, mert a nagyrészének több variációja van.
2015. aug. 21. 19:39
 3/7 anonim válasza:
Én ugyanigy vettem észre és a kreszteszt.net oldalon is gyakorlok mellette mert itt több dologgal találkozom. Sok sikert a vizsgához én meg 31-e Hétfőn megyek :)
2015. aug. 21. 20:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!:)
2015. aug. 21. 21:07
 5/7 anonim válasza:
Csak nyugi én Májusban voltam KRESZ vizsgán,és nem kell félni ugyan azok a kérdések voltak(szinte) mint a szakoén. Azért mondom hogy szinte mivel egy kérdés volt amivel nem olyan formában találkoztam mint otthon,de azt kivéve ugyan az volt.
2015. aug. 22. 13:44
 6/7 anonim válasza:

Sikerült a vizsgán? Én ma megyek! c:

18F

2015. aug. 28. 06:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Sikerült? Egyébként valóban ugyanaz, viszont van olyan, hogy az adott kérdésnél a választ megkeveri, tehát lehet az első esetben a C válasz a jó, a második gyakorlásnál pedig az A válasz.
2015. nov. 26. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!