Milyen lehet Amerikában kamionozni?
Figyelt kérdés
Széles országutak, csőrös kamionok, szép tájak... Vajon milyen lehet ott? És egy európainak mennyi esélye lehet eljutni oda kamionozni? Úgy hallottam nehéz bekerülni Amerikába, zöldkártya, viza stb... azt meg csak úgy nem dobálják2015. aug. 14. 10:14
1/4 anonim válasza:
Nem sokat tudok róla, de szerintem rettenetesen unalmas lehet a végtelen hosszú autópályákon gurulni egész nap.
2/4 A kérdező kommentje:
ahhoz nem kell amerikáig menni, itt európában is lehet szépen napokig autópályázni :D
2015. aug. 14. 10:30
3/4 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy ott nincs korlát a vontató hosszúságára. Ezért is divat náluk. Viszont az eddigi rövid tapasztalatom alapján nem is baj, hogy európában ezt is megszabják. szűk helyeken jobbak ezek.
De azért azt hozzáteszem, hogy én is kipróbálnék egy olyan nagy batár dögöt! :D
4/4 anonim válasza:
Ott kicsit másak az űrszelvény méretek, ezért is hosszabbak a kamionok. Milyen lehet? Ott picit engedékenyebb/lazább a HOS, mint nálunk az 561EK ezért míg Európában havonta 13-14 000km-nél nem nagyon bírsz többet belehajtani egy kamionba, addig ott nem ritka a 20-22 0000km-res havonta. Biztos szuper lehet.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!