Mennyi idővel a kresszvizsgátok után mentetek először vezetni?
Írtad, hogy a csoporttársak közül sem volt még vezetni senki. Nem veled csészék ki, biztos lehet vannak terhelve az oktatók , az elméleti vizsgáig nagyon könnyű eljutni, a vezetés, a gyakorlat már sokkal hosszabb folyamat
4-6 hónap az átlagos időtartama a B kategóriás jogosítvány megszerzésének. A vezetésnel torlódnak a tanulók, ott már nem lehet olyan ütemben tolni őket a vizsgára, mint az elméleti oktatáson. Az elméleti oktatás csoportos, a gyakorlat egyéni képzés, amit behatárol az oktatók kapacitása.
szeptember végén vizsgáztam, november 17-én ültem először kocsiba.
mivel nyáriszünetben rengetegen gondolkodnak úgy, mint te, így lényegesen több tanuló jut ugyanannyi kocsira... tehát ki kell várni a sorodat.
ráadásul 1-1 jó oktatóra amúgy is lehet, hogy hónapokat kellene várni (enyémnél pl 4-6 hónap szokott lenni ez az idő, ismerősként tudtam már másfél hónap után menni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!