Akik megbuktak forgalmi vizsgán! Milyen hibáitok voltak, miért nem mentetek át?
Kereszteződésnél másik sávba érkeztem, mint ahova kellett volna. Gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy egyenesen mentem tovább az autómmal, mikor sáv szerint kissé jobbra kellett volna érkezni. Az a sáv, amibe érkeztem, a keresztező forgalom bal oldalról (az én autóm a viszonyítási pont) érkező autói számára volt fenntartva. Mivel a zöld egyszerre enged el minket, ha épp akkor bekanyarodtak volna a sávba, amibe érkeztem, akkor szépen belerongyolok az oldalába egy egyébként szabályosan közlekedőnek. Annyi volt az egészben a megtévesztő, hogy felfestve ez nem igazán van, szóval azt a kereszteződést ismerni kell ahhoz, hogy tudd, hova kell érkezni.
Vidéki városkáról beszélünk, megyeszékhely.
Az én (volt) oktatóm facebook oldala tele van olyan képekkel amiben be van rajzolva, hogy mire kell figyelni. Mivel iszonyúan szar sok helyen a felfestés. Megtévesztő. Telepes utca a Nagy Lajosnál, rá lehet keresni.
Egyik sáv besorolósávvá alakul át egy kereszteződés után. A felfestés nem látszik, a tábla pedig el van téve a villamos sínek közé. És ott gyakran megbuknak.
"Az én (volt) oktatóm facebook oldala tele van olyan képekkel amiben be van rajzolva, hogy mire kell figyelni."
De jó lenne, ha ezt minden autósiskola átvenné....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!