Mobilparkolás budapesten?
A parkolási dijat ugye lehet mobillal fizetni, ezt jól tudom mert szoktam így parkolni az ELŐFIZETZÉSES telefonszámomról.
De vajon lehet a feltöltő kártyás mobillal is fizetni? ugyan az a menete mintha az előfizetésessel parkolok?azért érdekelne mert le akarom mondani az előfizetésem, és feltöltős mobilt fogok használni.
Igen, használható feltöltő-kártyás mobil is, de a parkolási díj + tranzakciós díj fizetéséhez elegendő ún. univerzális egyenlegnek kell lennie.
Azt tudom, hogy a T-Mobil (Magyar Telekom) és Telenor esetén ez külön egyenleg, a Vodafone esetén nem tudom hogy van.
A szolgáltatók saját üzleteiben, az interneten, a Szerencsejáték ZRt.-nél biztosan univerzális egyenlegbe töltik a befizetett összeget, a többi helyen meg kell érdeklődni. (Ez szokásos összegekre végezhető feltöltés, a feltöltő hely nem tudja szabályozni, hogy milyen egyenlegbe töltsön. Az univerzális egyenleg többféle szolgáltatás fizetése mellett a telefonszolgáltatás díjait is fizetni tudja, a "sima" egyenleg csak a telefonszolgáltatást. Ha kétféle feltöltésből kétféle egyenleg van, akkor telefonszolgáltatásra a "sima" egyenlegből von le addig, míg tart; az univerzálisat "tartalékolja". Természetesen parkolásért, autópálya használatért stb. az univerzálisból vonnak le.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!