Budapesten jó, viszonylag olcsó autósiskola?
Szia,
én tavaly végeztem itt: [link] minden meglett elsőre, és nem adtam senkinek plusz pénzt, szóval kb 130 ezernél megállt a dolog.
Én idén március közepén kezdtem a kresz-t az Auto-plusz iskolánál ( [link] )
A kresz 7 egymást követő nap délután volt, az elsősegély szintén 1 délután.
Korrektek, élvezetesek az órák, mindenről tájékoztatnak, hogy mi mennyibe fog kerülni, s tényleg annyit kell fizetni. Nagy előny volt számomra, hogy nem egyszerre, hanem részletekben kell fizetned.
Ha a forgalmi is sikerül és nem kell vennem plusz órákat, akkor könyvvel együtt 155ezerből kijön.
A gyakorlati oktatóm jó fej,TÜRELMES, az órák jó hangulatban telnek, s ami fontos, hogy nem csalnak le az órákból 5 percet sem. Nem az oktató egyéb dolgait intézzük vezetés alatt (mint ahogy sok fórumon olvastam), hanem tényleg vezetünk. Ha kérdezel, válaszol, rád szól ha baromságot csinálsz és elmondja, miért! Sőt, a manővert is elmondja, hogy mit miért úgy, ahogy.
Eleinte én is a csigát néztem ki, de annyi rosszat olvastam róla, hogy akkor kezdtem olyat keresni, ami közel van a munkahelyhez és jó is.
Én június végére akartam jogsit (április végén volt az első vezetési óra),de mivel nem tudtam akármikor menni, csak munka után vagy hétvégén, így hosszadalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!