Budapesten mennyit vártok mostanában, hogy B kategóriás jogosítvány megszerzésekor elméleti vizsga után megkezdhessétek a gyakorlatot? Április vége óta várok, nem sok ez?
Oktatótól is függ a dolog. Népszerűbb oktatókra sokat kell várni. Olyan pedig, akinél üres mindig a kocsi és azonnal fogadni tud... hát én elgondolkodnék azon, hogy miért nincs tanulója.
Ugyan nem Budapest, de én másfél hónapot vártam (protekcióval). Elméletről ugyanahhoz az oktatóhoz jelentkező tanuló majdnem 6 hónapot várt, hogy kocsiba ülhessen.
Attól függ melyik iskolánál vagy. Amikor elsősegély vizsgára vártunk mellettem ült egy csaj, aki 2 hónapja várt oktatóra a Csigavér-nél. Gondoltam is, hogy na szép lesz, ha hónapokat kell majd várni.
Mivel én egy kisebb Autósiskolánál vagyok, ezért már rögtön tudtak telefonszámot adni, amit felhívtam és rá egy hétre már mehettem is vezetni.
Attól is függ, hogy mennyi tanuló van, meg attól is, hogy te mennyire vagy rugalmas. Én csak munka után meg hétvégén tudok menni vezetni, nyilván nehezebb időpontot találni, mivel mások is akkor szeretnének.
Sajnos kevés az oktató és túl sokan akarnak tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!