Meg büntettek a rendőrök?
Figyelt kérdés
Lámpa nélkül mentem, mert elmentem egy 80 km-es túrára, nem számítottam rá,hogy este érek haza és elkaptak. Mondták,hogy fel fogunk jelenteni, 10k lett végül, de nem adtak csekket. Azt mondták,hogy majd benn eldöntik,hogy kell-e fizetni. Most mi lesz? Nem kell fizetni szerintetek? Anyám szerint akkor egyből a kezembe nyomta volna a csekket.2015. júl. 6. 23:14
1/14 anonim válasza:
Az, hogy 30k lesz, ha nem kaptál csekket.
2/14 A kérdező kommentje:
Mért lenne 30 k?
2015. júl. 6. 23:19
3/14 anonim válasza:
Hát ha nem adtak csekket, akkor szerintem csak rád akartak ijeszteni, de nem lesz büntetés.
5/14 anonim válasza:
Ha feljelentettek, akkor majd kapsz levélkét, amiben elmondják, mennyit fizess.
6/14 anonim válasza:
ha normálisan viselkedtél, akkor nem jelentenek fel, ne izgulj. Nem kell fizetned, ha elengedtek csekk nélkül.
az igekötőtt egybe írjuk ebben az esetben..
Megbüntettek...
7/14 anonim válasza:
*igekötőt
Amúgy ez inkább szóbeli figyelmeztetésnek tűnik, kicsit rád ijesztettek, hogy legközelebb lámpa legyen.
8/14 A kérdező kommentje:
Illedelmes voltam, elnézést kértem, normálisan válaszoltam. (mindig illedelmes vagyok, ezzel nincs gond.)
2015. júl. 7. 12:42
9/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2015. júl. 7. 12:43
10/14 A kérdező kommentje:
Ha megjön a levél, akkor vagy az lesz benne,hogy csak figyelmeztetésben részesítenek,vagy az,hogy fizetnem kell?
2015. júl. 7. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!