Miért büntettek meg a rendőrök?
Ma jött a motomért a vevő, és mint ilyenkor szokás beindítjuk, megengedtem neki hogy menjen egy kört
Mivel nagymotorrol volt szó, ezért hangja is olyan amilyen dukál neki
1órafelé kijött kettő rendőr, elkérték a papírjaim, majd kaptam egy szép 30ezres csekket
Kérdem én miért? Nem volt csendháborítás, mert kertes házban lakom, és mindenki azt csinál napközben amit szeretne bizonyos szintig
Azt hittem majdnem szétszakítom a csekket, 21. században nem lehet egy járművet beindítani és használni?
Kisgyerek nincsen a körzetben, beteg ember szintén nincs
Az eszem megáll, nem is akartam a rendőrrel vitatkozni inkább hallgattam
25/F
Gyorshajtás miatt nem megy ki "címre" a tányérfejű.
Viszont ha egy kedves szomszéd keresztbe tett neked,akkor annál inkább..
Neharagudjatok mérgemben kifelejtettem, hogy a vevőt mindvégig láttam hogy ment, nem vadult
De előtte beindított motornál beszélgettünk kicsit úgy 20-25percet néha megnézte a hangját a motornak, ekkor jelenthettek fel
Amit mondott a rendőr nagyon szakszavakkal abból csendháborítás meg nyugalom megzavarást vettem ki
" mindenki azt csinál napközben amit szeretne bizonyos szintig "
Te sem örülnél ha a csöndes ebéd közben a szomszéd berregteti a motorját. Ti elértétek a bizonyos szintet, zavartátok a szomszédság nyugalmát.
Az mondjuk a szomszédság hülyesége hogy nem nektek szólt hogy légyszi fejezzétek be hanem azonnal rendőrt hív hogy hangoskodtok. Ilyen szomszédok mindig lesznek :(
Elmondta hogy csendetháborítottam, meg zavartam a lakó környezetem, a rendőr magyarázata alapján
Ez örökké bennem fog maradni, még emlegetem majd 50éves koromban is :)
Nálunk a szomszédban kisgyerek van (1 éves), és sokat szerelek motort stb, van brümmögés rendesen, sőt volt egy időszak, amikor az egész utca az én zenémet hallgatta, de sose hívtak rendőrt, sőt a babás szomszéddal úgy beszéltük meg, hogy x-y időpontig jó, de ekkor, és ekkor a baba alszik stb, de sose hívtak rendőrt, sőt idegesek se voltak, csak átjöttek szólni, hogy zavarja őket. Igaz, ők egész ősszel fát vágnak, és az elég zavaró. De sose hívtunk rendőrt, kultúráltan meg tudtuk beszélni mindig, ha volt valami zaj.
Persze jól tetted, hogy nem vitatkoztál a rendőrrel, de azért én is fel lennék háborodva, hogy milyen dolog, hoigy ráhívjuk a másikra a rendőrt.
Az ember azt gondolná hogy legalább a szomszéd valamiben másabb mint egy idegen ember, de ma ezt is megtanultam hogy semmivel nem jobb
Sajnos nem akarok mindenkit végigkérdezni az utcában, de nem is érdekel, mert nemsokára intézem a következő motoromat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!