Miért büntettek meg a rendőrök?
Ma jött a motomért a vevő, és mint ilyenkor szokás beindítjuk, megengedtem neki hogy menjen egy kört
Mivel nagymotorrol volt szó, ezért hangja is olyan amilyen dukál neki
1órafelé kijött kettő rendőr, elkérték a papírjaim, majd kaptam egy szép 30ezres csekket
Kérdem én miért? Nem volt csendháborítás, mert kertes házban lakom, és mindenki azt csinál napközben amit szeretne bizonyos szintig
Azt hittem majdnem szétszakítom a csekket, 21. században nem lehet egy járművet beindítani és használni?
Kisgyerek nincsen a körzetben, beteg ember szintén nincs
Az eszem megáll, nem is akartam a rendőrrel vitatkozni inkább hallgattam
25/F
En azt nem ertem, hogy a rendor mi alapjan adta a csekket. Az alapjan, hogy valaki bejelentest tett? Vagy az alapjan, hogy hallotta a zajt a sajat fulevel?
Mert ha ugy volt ahogy leirtad, hogy szomszed telefonalt, rendor jott adott csekket, akkor te is siman feljelentheted barmelyik szomszedodat, mondd hogy lancfureszelnek vagy akarmi, a rendor fogja magat kijon es elkezd csekket osztogatni (anelkul hogy hallana a zajt)?
En ezzel bemennek a rendrosegre es utanajarnek!
A csendháborítás szabálysértését követi el, és 30 ezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki lakott területen, az ott levő épületben, vagy az ahhoz tartozó telken, tömegközlekedési eszközön, továbbá természeti és védett természeti területen indokolatlanul zajt okoz, amely alkalmas arra, hogy mások nyugalmát, illetőleg a természeti vagy a védett természeti értéket zavarja.
Idesorolható:
a túl hangos zenehallgatás a napszaktól függetlenül,
a hétvégi barkácsolás,
lakásfelújítás,
fűnyírás,
a házibulik,
a családi események.
Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik Magyarországon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!