Miért büntettek meg a rendőrök?
Ma jött a motomért a vevő, és mint ilyenkor szokás beindítjuk, megengedtem neki hogy menjen egy kört
Mivel nagymotorrol volt szó, ezért hangja is olyan amilyen dukál neki
1órafelé kijött kettő rendőr, elkérték a papírjaim, majd kaptam egy szép 30ezres csekket
Kérdem én miért? Nem volt csendháborítás, mert kertes házban lakom, és mindenki azt csinál napközben amit szeretne bizonyos szintig
Azt hittem majdnem szétszakítom a csekket, 21. században nem lehet egy járművet beindítani és használni?
Kisgyerek nincsen a körzetben, beteg ember szintén nincs
Az eszem megáll, nem is akartam a rendőrrel vitatkozni inkább hallgattam
25/F
"Idesorolható:
a túl hangos zenehallgatás a napszaktól függetlenül,
a hétvégi barkácsolás,
lakásfelújítás,
fűnyírás,
a házibulik,
a családi események."
Óóóó, ha én annyiszor rendőrt hívtam volna, ahányszor a szomszéd felújított. Akkor biza a felújítás költségének fele bírság lett volna. Még jó, hogy nem vagyok ilyen.
Szeretem az ilyen sötétben bujkáló, onnan azonnal telefont ragadó szomszédokat. :D Persze érdemes lenne tudni, kedves kérdező, hogy korábban volt-e már panasz a zajra, szólt-e már szomszéd. Mert lehet, hogyha szóltak már kétszer korábban és harmadszorra is indokolatlanul zajos vagy, akkor az ember hiábavalónak látja a veled való egyeztetést és inkább rádszabadítja a szervet. Ilyen helyzetben ez rendjén is van. Csak ugye nem ismerjük a körülményeket, pedig azoktól sok minden függ.
Egyébként dumáltam már ki ilyen csendháborítós izét, mert engem is simán megbüntettek volna a zenéért otthon... Tehát teljesen elképzelhető és teljesen jogos amit kaptál, elengedni pedig nem fogják. Próbáld meg ne otthon túráztatni a motort, és légy némi tekintettel a körülötted lévőkre. Ugyanis te odébb gurulhatsz 3 utcával üvöltetni a gépet, de ők nem tolhatják odébb 3 utcával a házukat, hogy csendben lakjanak tőled.
Ha a rendőrrel kellő tisztelettel beszélsz, könnyen szóbeli figyelmeztetés lehet a csekkből, persze nem utólag, hanem amikor kijön. Ha elkezdesz póverkedni, meg vered magad, hogy de "csak beindítottam, hámijazhogynemlehet, he" persze, hogy ráb@szol. Ezt próbáld mérlegelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!