Valaki segítsen? Mit tegyek meg büntettek a rendőrök 15000 Ft-ra!
2013.06.24-én mentem haza a fogászatról kerékpárral, és nem volt első, hátsó lámpám, fényes nappal 13:30 percvolt, meg büntettet a rendőrség 15000-Ft ra és nem tudom mit tegyek? soha nem büntetek meg és egy évben egyszer ülök kerékpárra, nem tudom kifizetni és semmi jövedelmem, szociális segélyem meg szűnt 2013.06.1-én semmi munkám nincsen hogy kifizessem ilyenkor kihez kell fordulnom?
Tud valaki tanácsot adni?
így jártál
be kell tartani a szabályokat, és akkor nem büntetnek meg
Én úgy tudom van rá lehetőség, hogy kérelmet nyújtsál be a rendőrkapitányságon. Küldeni fognak egy határozatot amelyben ismertetni fogják a tény állást, hogy szabálysértést követtél el. A határozat kézbevételétől számított 15 napon belül jogodban áll, fellebbezned és méltányossági alapon kérni annak eltörlését.
„Alulírott .... kérném a hivataltól, hogy a .... által szabálysértés miatt kiszabott .... Ft pénzbírságot töröljék el. A pénzbírságot anyagi helyzetemre tekintettel nem tudom megfizetni, mert egyedülálló munkanélküliként a pénzbírság megfizetése a megélhetésemet veszélyeztetné. Köszönettel: .......
Vagy valami ehhez hasonló szöveget írj.
Köszönöm az eddigi válaszolóknak!
# 4/4
És elég egy levelet küldenem nekik és majd válaszolni fognak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!