Milyen eszközök vannak amire nem kell engedély és lehet velük közlekedni és viszonylag gyorsak?
Pl , longboard
stb.
Lényeg ne legyen kibas**** drága.
A " ne legyen kibas**** drága" relatív, lehet párezres meg milliós tétel is.
Pl. országúti bringa (használtan nem egy földhözvágós tétel), egy jobb fizikumú ember 40-50-60-ra is felgyorsít egy ilyet, 25-30-as utazó simán megvan. Csak meg is kell egy ilyennel állni, és esni se kellemes róla. Sisak a minimum egy ilyenen.
Aztán van longboard, meg minden egyéb deszka, ezeknek hátránya hogy olyan lejtős útszakasz kell hozzájuk, ahol nem tűnik el alólad a deszka a kátyúban (itthon viszonylag kevés ilyen található sajnos) - utána meg sétálhatsz vissza még egy gurulásért.
Téli sportokban sí-snowboard.
Ha kicsit ötbb zsé van, akkor elektromos/benzinmotoros roller vagy go-ped, én imádok ezzel baromkodni. Csak készülj fel, hogy benzinessel te leszel az első számú közellenség úton meg járdán is, elektromossal meg simán elédlépnek, mert nem hallják.
Vagy veszel Simót, ilyesmit a mezőre, ez is 5 számjegyű összegből megáll, fejlődik a műszaki meg az anyázási érzéked/kézséged, mert valami mindig lesz vele, de szerethető és szerelhető gépek amúgy.
Vagy gokart, de az nem olcsó sport.
Ennyi jutott eszembe.
Köszönöm szépen a segítségedet
nekem csak ilyen városban csavargós kellene.
el akarok menni mamámhoz felülök rá és megyek gyorsan.
Biciklizni nem szeretek. nekem lassú . hanem valamilyen gördeszka szerűség, motoros roller ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!