Mikor jön még a jogsim?
Figyelt kérdés
már több mint 2 k*baszott hete várok rá tököm tele van až egésszel mért ennyire sok idő míg až a sz*r megjön?2015. jún. 4. 13:55
11/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
ma jött meg a jogsi tudtam ha itt rákérdezek még aznap vagy következő nap megjön és így lett! :D
2015. jún. 5. 17:16
12/13 Marcipán68 válasza:
De jó neked! Én még csak pénteken indítottam el az okmányirodában, úgyhogy a hosszú várakozás még csak most kezdődik nekem.
Egyébként buta dolognak tartom, hogy nem kaphatunk erre az időszakra ideiglenes jogsit, hiszen az ilyen mazsoláknak, mint mi nagyon sok a 3-4 hét kihagyás. Nekem sikertelen vizsga után volt 3 hét kihagyásom és utána sokkal nehezebb volt visszarázódni.
13/13 A kérdező kommentje:
hát ja sajnos ez ilyen!:)
2015. jún. 7. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!