Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mikor jön még a jogsim?

Mikor jön még a jogsim?

Figyelt kérdés
már több mint 2 k*baszott hete várok rá tököm tele van až egésszel mért ennyire sok idő míg až a sz*r megjön?

#jogosítvány #Tököm televan #nincs itt
2015. jún. 4. 13:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig kibírtad, mostmár nem ezen fog múlni.:D

Egyébként 3 héten belül, a nagyján túl vagy!:)

Addig NEM vezethetsz, semmilyen papír nem jogosít fel rá, csak és kizárólag a jogsi!

2015. jún. 4. 14:49
 2/13 Norbi658441 ***** válasza:
37%

De vezethet,mert már elvégezte az autóiskolát,csak hivatalos papírjai nincsenek róla,szoval az pont olyan,mint ha téged megállítanak,és nincs nálad a jogsid,ekkor pénzbírságot szabnak ki,ami kb.15ezer Ft.

Ja és 3hét a határidő,de ha ennyire várod miért nem mondtad,hogy gyorsítottal szeretnéd?(igaz az +pénz)

2015. jún. 4. 20:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jogsit nem lehet gyorsítva kérni, csak útlevelet.
2015. jún. 4. 20:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Már a kérdést is hiányosan tetted fel! Ilyenkor bele kell írni azt is, hogy a beteg nagymamádat kell kórházba vinni, és akkor megígértem volna holnapra a jogsidat, ami nélkül tudtál élni tizensok évig! De most ezt elbuktad.
2015. jún. 4. 21:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Írd be keresőbe: Mikor jön meg a jogsim. Több ezer hasonló kérdést tettek fel, bár tudom, természeti törvény, hogy minél többször kérdeznek rá, annyival hamarabb fog megérkezni.
2015. jún. 5. 00:41
 6/13 anonim ***** válasza:
27%

A jogsinak 30 nap a határideje.

Az pedig egy nagy tévhit, hogy nem lehet gyorsítva kérni. INGYENESEN meg lehet kérni, csak egy e-mailt kell küldeni egy jó indokkal és valami csatolt doksit bizonyítékként. Az okmányirodában erre bővebb felvilágosítást adnak.

(Nekem a "C" jogsim 4 (!) nap alatt megjött.)

2015. jún. 5. 14:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Persze, lehet egyedi méltányosságból gyorsítást kérni, amit vagy megadnak, vagy nem.

Ha valamit gyorsítva kérek, akkor annyi, hogy kipipálok egy rubrikát, hogy igen gyorsítva, nem könyörögni szeretnék, meg indokolgatni, hogy miért kell. És persze akkor garanciát is várok, hogy tényleg annyi idő alatt lesz kész, nem csak talán kicsit gyorsabban. Az útlevél az ilyen, bár ott tejelsz is rendesen, de szerintem az így van rendjén.

2015. jún. 5. 14:26
 8/13 anonim ***** válasza:

7-es:

Jogsinál nem teljesen így van. Semmit nem kellett ikszelnem. Egy szép "szerelmes" levelet küldtem a központi okmányirodának azzal az indokkal, hogy az "E" jogsihoz kellene a gyorsított "C". Erre visszaszóltak, hogy valami okmányt is küldjek már ehhez. Egy keddi napon küldtem el és pénteken már át is vehettem a jogsim.

2015. jún. 5. 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalon meg tudod nézni, hogyan is áll jelenleg a jogsid. (Jobb oldalon keress egy olyan bannert, hogy okmány nyomonkövetése)

2015. jún. 5. 14:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Épp ezt mondom, hogy jogsinál nincs így, ott talán van, meg könyörgés, és az nem valódi gyorsított igénylés.

2015. jún. 5. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!