Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A hátsó tárcsafékem körbeforog...

A hátsó tárcsafékem körbeforog a bringámon mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Egyszer intenzív fékezés során kb fél fékúton erősen fogott majd semmi,nézegettem mi történt és látom hogy a féktárcsa körbeforog,mennyibe kerűlne a javítás?én is meg tudnám javítani vagy csak szerelő?

a válszokat köszönöm.

2010. febr. 27. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Most akkor az a helyzet ,hogy van egy tárcsafék a bicajon és hátúl amikor behúztad eltört és csak fityeg?Mert akkor kell 1 új tárcsa azt nem tudsz csinálni ,de pár csavar és fel is tudod tenni.

Hogyha nem így van hanem kiesett a fékpofa és nem fog a fék akkor egy új pofa kell.

Ha egyik sem akkor nem értem a kérdést.Mi az ,hogy forog a hátsó tárcsa?

2010. febr. 27. 10:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Befogom a féket a féknyereg "megszorítja" a féktárcsát de az megáll és a kerék körbeforog mintha nem is fékeznék,és ha állóhelyzetben van a bringám kézzel tudom forgatni a féktárcsát pedig csak kerékkel eggyütt lenne szabad forognia(bocs most látom kicsit hülyén fogalmaztam)
2010. febr. 27. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!