Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha 30 ezerre...

Mit tehetek, ha 30 ezerre büntettek rossz helyen parkolás miatt/megállni tilos tábla Mol kútnál/és nem tudom kifizetni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 20:59
1 2
 11/13 anonim válasza:
21.19, én 24 éve úgy indulok el, hogy bekötöm az övet, megnézem az utasok bekötötték-e és utána indítok. Játszd meg magad továbbra is a csajok előtt, hogy te olyan jól vezetsz, hogy neked nem kell az öv és fizetgesd be a bírságokat. Meg is érdemled, gondolom a körforgalomból kifelé sem indexelsz soha, mert minek, ugye?
2010. márc. 6. 14:12
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam hogy a kérdésem ekkora veszekedést vált ki, nem ez volt vele a célom.Kérlek benneteket, ne egymást bántsátok, minden tele vagyunk gonddal, feszültséggel.

Amit kérdeztem, arra nem jött válasz.Hogy mi lesz,ha nem fizetem be? Bírósági ügy? Ledolgozhatom? Kérhetem anyagi helyzetem miatt hogy csökkentsék?Meg amiatt is, hogy ez olyan vétség volt, ami senkit nem veszélyeztetett.Ha hasonlítom a gyorshajtáshoz, ittas vezetéshez, piros lámpán átrohanáshoz, stb.akkor ez a MOL kútnál megállás semmiség. Részletfizetés? Kinek van ezekről tapasztalata?

2010. márc. 7. 17:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne bemenni a helyi kapitányságra, és ott kérni a részletfizetés lehetőégét! Hiába mondják, hogy nem lehet, erősködj, mert másképpen te jársz rosszabbul!
2010. ápr. 6. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!