Mit tehetek, ha 30 ezerre büntettek rossz helyen parkolás miatt/megállni tilos tábla Mol kútnál/és nem tudom kifizetni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__685..
Engem is bűntettek, hasonló cipőben járunk.
a roh@dékok! hogy gondolják ezt!!!
én is beültem a kocsiba mentem 100 m-ert megállított hogy a biztonsági öv nincs bekötve!15000FT-RA BÜNTETTEK csak a boltba mentem volna tejért 500 m-re ,de jó drága tej lett az egy biztos!
ezért dolgozhatok!lehet hogy v.kinek nem sok pénz,de most nekem nagyon sok!vagy azt fizetem be vagy a gázszámlát!
nem jó van ez így!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A BÍRSÁGOK MÁR MEGFELELNEK AZ UNIO ELVÁRÁSAINAK!!!!
ÉS A FIZETÉS!!!! HUUUU MÁR ÚGY ÚTÁLOK ITT ÉLNI!!
Egy nappal(!!!) járt le a jogsim orvosija, én az első oldalt néztem, nem azt az apróbetűs sz@rt a hátsó oldalán.
A végeredmény:15.000.-
Mocskos lehúzós világban élünk.
én vagyok aki 500m-ert ment kocsival!!szakadó esőben!!!
milyen jogon szitkozódtok itt név és cím nélkül!!
meg siettem is v.miért.nem az a lényeg hány méter,hanem hogy milyen roh@dékok!különben azon a napon azért raziáztak mert előtte való nap éjszaka 3 helyre is betörtek!
de az elkövetők mai napig nem lettek meg.
NEVETSÉGES RENDŐRÖK! ez is rajtunk csattant autósokon!
"Utolsónak írom: vidékiként nem tudtam, hogy milyen jegyet kell venni a metrón, ezért szakaszjegyet vettem, mert azt hittem, hogy az olyan, mint a vonaljegy. 2 megállóval mentem tovább, mint lehetett. 60 forint volt a két jegy ára között a különbség, 12ezerre büntettek. Ezzel nem lehet mit tenni, csak befizetni."
Nem kellett volna.Szépen ott kellett volna hagyni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!