Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Benzines autónak van alapjárat...

Benzines autónak van alapjárati sebessége?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha elindultam és már megy az autó akkor ha leveszem még egyesbe a lábam a gázról és a kuplungról akkor megy e magától egy adott sebességgel? Vagy rángat mindenhogyan, ha leveszem a kuplungról a lábam?

2015. máj. 19. 13:21
1 2 3
 21/21 veterán vas ***** válasza:

Kérdező!

Közönséges a stílusod. Illetve ez így nem igaz, mert még csak stílusod sincs, mindössze értelmetlen, unalomig ismételt kérdéseket böfögsz, logikátlan sorrendben, egyik témakörről a másikra ugrálva. Sajnálom, hogy ilyen élőlénynek is jut hely, ezen a bolygón, és még inkább sajnálom, hogy összefutottunk itt a Gyakori kérdések oldalán. Végtelenül kedves érdeklődésedre elmondom, hogy azért van mostanában időm sokat netezni, mert itthon fekszem gipsz(ek)ben, a motorom pedig a műhelyben agonizál. (gondolom, most fülig ér a szád) Az történt, hogy egy hozzád hasonló "kuplungcsúsztató" zseni -a 3 hónapos jogosítvánnyal a zsebében- nem jutott el odáig, hogy a piros színű mackósajt-alakú táblánál rálépjen szeretett Passatja középső pedáljára. Nem tette meg a drága, én pedig pechemre a védett útvonalon haladtam, bízva embertársamban. Nos, ennek köszönhetően, most itthon fekhetek, és a Te provokatív kérdéseidet olvashatom. (jó nekem) :)

Így vettem észre a trollkodásodat. Mivel annyira egyszerű vagy mint egy faék, könnyen fölismerhetőek a szófordulataid, és az alpári stílusod. Először nem akartam leereszkedni erre a szintre, de azután úgy döntöttem, ha megszólítottál, illik válaszolni. Tudom, hogy semmi értelme, talán végig sem olvasod, vagy ha igen, akkor sem fogod föl a mondandómat. Nem baj, megpróbáltam.....

A végére sajnos van egy rossz hírem: holnap leveszik a gipszeket, és egyre kevesebb időt fogok a gép előtt tölteni. Vagyis, kedvedre trollkodhatsz, nem fogok többet rád szólni.

Ui. egyszer talán Te is megtanulhatnál vezetni.....

(bár nem biztos, hogy fog menni)

Üdv: veterán vas.

2015. máj. 20. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!