Benzines autónak van alapjárati sebessége?
Hány oldalról fogod még körbejárni ezt a "leveszemealábamakkorrángat" témát?
Már a korábbi kérdése(i)dnél is sikeresen eljátszottad az ostobát, nem kell bizonyítani többször. Megértettük, hogy falábad van, amit gyűszűnyi agy mozgat. A kedvedért el is hisszük.
Miért nem csajozol ilyen szép időben? Vagy abban is olyan béna vagy, mint a kuplung kezelésben? :)
Tisztelt Veterán vas.
Köszönöm a tisztelt válaszodat, most én vissza kérdezek.
Csuda jó idő van kinn, miért nem kinn csajozol? Tán ilyen jól megy, mint ahogy nekem válaszolgatsz? Ja, várj. Nem adtál segítő választ, így talán el puskáztad nem. " Úgy hallottam nem baszol a lakhelyen
Mer' minden lány laktóz érzékeny lesz mikor elsütöd, hogy "van tejem""
Motortól függ, említett autóval azért az a rángatásmentes indulás nem garantálható.
Értelemszerűen valami nagyobb motornál már van akkora nyomaték alapjáraton is, hogy gond nélkül mozgatja az autót.
semmilyen auto nem megy ilyenkor "adott" sebesseggel. Az auto vissza fog allni arra a sebessegre, ami az alapjarati fordulatszamnal adodik.
Tegyuk fel hogy alapjaraton 1. sebessegi fokozatban az auto 10km/h-val halad. Ha 25nel veszed le a labad a gazrol, akkor az auto lassulni fog 10ig, majd beall erre a sebessegre.
Hogy ez alatt fog-e rangatni, az sok dolognak a fuggvenye, alapesetben egy modern, igenyesen programozott auto nem fog rangatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!