Kamionosokkal szemben milyen a morálotok az utakon?
Figyelt kérdés
Valaki bunkózik velük szándékosan?2010. febr. 19. 16:47
1/9 anonim válasza:
Nem. A morál az nem tonnafüggő.
2/9 anonim válasza:
Én csak a Román kamionosokkal. Ők rohadt pofátlanok. Nem egyszer kerültem miattuk veszélyes helyzetbe. SZóval most már én is szívatom, ha tudom. Nem engedem be pl. magam elé stb. De a magyarokkal nem. Bár azok között is van néhány paraszt, aki bármit megcsinál, mert úgy gondolja, hogy ő a nagyobb és kész.
3/9 anonim válasza:
Egyszer a négyes úton megelőztünk egy román kamiont, az bosszúból jó pát km-en keresztül ránk mászott. Szó szerint, nem volt fél méter a kocsi hátulja és a kamion között. Aztán feladta, miután rájött (talán), hogy hiába akar letolni, nem félünk tőle. Azért kicsit ijesztő volt...
4/9 anonim válasza:
Én azt nem szeretem bennük, hogy lakott területen belül, ha megyek 50-nel akkor rámmászik, mert ő igazából nagyon szívesen menne 70-nel és ezért akár meg is előz. Aztán ha kiérünk akkor ugye ő csak 80-nal megy.
5/9 anonim válasza:
Szivassátok csak a kamionost, még arra se lesz jó a szétkent holttestetek hogy a szerveket hasznosítsák:D csak 30 tonnával nehezebb nálad.
6/9 anonim válasza:
Útálom a kamionosokat, azt hiszik övéké az út, egyszer is mellette mentünk a4 sávos úton és egyszer csak letolt majdnem a sávunkról mert nem látott vagy nem akart látni, a jó édes a....kat. Ha lehetne tankkal közlekednék, vagy tolódaruval.
7/9 anonim válasza:
Kedves 18:23-as... most te vagy román vagy, vagy nem tudsz olvasni :-)
Az én bátyám is kamionos, és mindig eszembe jut, ha olyan a helyzet. Soha nem szívózok a kamionosokkal, beengedem, stb. De a román kamionosok (és sajnos nem csak a kamionosok) rohadt bunkók tudnak lenni és életveszélyt okoznak az utakon. Elég csak a 4-esen végigmenni egyszer.
8/9 anonim válasza:
Útközben tisztelnünk kell a kamionost, mert erősebb! Nincs mese, én ezt nap, mint nap tapasztalom személykocsival. Ráadásul ők munkaidőben vannak és ez még dob az adrenalinszintjükön, ami érthető is. "Okos enged, szamár szenved."
9/9 anonim válasza:
Azért románok között is vannak jók.
02-19 18:36 bocs de már velem is volt olyan h nem láttam...egyszer valahogy bekerült a jobb oldalra én meg nekimentem egy kicsit. De hogy hogy került oda az máig rejtély.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!