Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionosokkal szemben milyen...

Kamionosokkal szemben milyen a morálotok az utakon?

Figyelt kérdés
Valaki bunkózik velük szándékosan?
2010. febr. 19. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. A morál az nem tonnafüggő.
2010. febr. 19. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a Román kamionosokkal. Ők rohadt pofátlanok. Nem egyszer kerültem miattuk veszélyes helyzetbe. SZóval most már én is szívatom, ha tudom. Nem engedem be pl. magam elé stb. De a magyarokkal nem. Bár azok között is van néhány paraszt, aki bármit megcsinál, mert úgy gondolja, hogy ő a nagyobb és kész.
2010. febr. 19. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyszer a négyes úton megelőztünk egy román kamiont, az bosszúból jó pát km-en keresztül ránk mászott. Szó szerint, nem volt fél méter a kocsi hátulja és a kamion között. Aztán feladta, miután rájött (talán), hogy hiába akar letolni, nem félünk tőle. Azért kicsit ijesztő volt...
2010. febr. 19. 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Én azt nem szeretem bennük, hogy lakott területen belül, ha megyek 50-nel akkor rámmászik, mert ő igazából nagyon szívesen menne 70-nel és ezért akár meg is előz. Aztán ha kiérünk akkor ugye ő csak 80-nal megy.
2010. febr. 19. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
Szivassátok csak a kamionost, még arra se lesz jó a szétkent holttestetek hogy a szerveket hasznosítsák:D csak 30 tonnával nehezebb nálad.
2010. febr. 19. 18:23
 6/9 anonim válasza:
Útálom a kamionosokat, azt hiszik övéké az út, egyszer is mellette mentünk a4 sávos úton és egyszer csak letolt majdnem a sávunkról mert nem látott vagy nem akart látni, a jó édes a....kat. Ha lehetne tankkal közlekednék, vagy tolódaruval.
2010. febr. 19. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves 18:23-as... most te vagy román vagy, vagy nem tudsz olvasni :-)

Az én bátyám is kamionos, és mindig eszembe jut, ha olyan a helyzet. Soha nem szívózok a kamionosokkal, beengedem, stb. De a román kamionosok (és sajnos nem csak a kamionosok) rohadt bunkók tudnak lenni és életveszélyt okoznak az utakon. Elég csak a 4-esen végigmenni egyszer.

2010. febr. 19. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Útközben tisztelnünk kell a kamionost, mert erősebb! Nincs mese, én ezt nap, mint nap tapasztalom személykocsival. Ráadásul ők munkaidőben vannak és ez még dob az adrenalinszintjükön, ami érthető is. "Okos enged, szamár szenved."
2010. febr. 19. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért románok között is vannak jók.

02-19 18:36 bocs de már velem is volt olyan h nem láttam...egyszer valahogy bekerült a jobb oldalra én meg nekimentem egy kicsit. De hogy hogy került oda az máig rejtély.

2010. szept. 12. 21:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!