Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tegyek valamit, vagy inkább...

Tegyek valamit, vagy inkább hagyjam a dolgot, mintha mi se történt volna?

Figyelt kérdés
Ma reggel történt, lámpás kihajtás a főútvonalra. Előtte 15 méterrel van egy egyenrangú útkereszteződés. Szemből jöttem volna a lámpa felé, jobbkéz-szabályt ugye meg kellett volna adnom, és ha a tiszta az út, menni a lámpa felé. Egy kisteherautó elparkolta a kereszteződésnek azon részét, ahonnan beláttam volna rendesen, hogy jön-e jobbról valaki, így picit kimentem az autóval. Erre a kisteherautó elindult, én meg ugye balra mellette voltam. hagytam hagy menjen, jobbraindexet kitettem vissza akartam sorolni mögé. Egy német márka sportkocsija( aki az elobb emlitett kereszteződésben közben jobbról a kisteherautó mögé került volna..látta hogy én vissza akarok húzodni a kisteherautó mögé, így felgyorsított, nem akart hagyni visszatérni, de mégis visszahúzodtam. Nagy dudálás lett belőle, mindketten jobbra kanyarodtunk ki a főútvonalra. Utána 50 méterrel még mindig szólt a dudája, félrehúzódtam, hogy én főútról ,majd balra haladok tovább. Piros volt a lámpám, lassítottam, erre megállt keresztben előttem mind a két balra kanyarodó sávot elfoglalva. Megálltam, hogy most mi legyen, kiszállt az autóból, és nyúlt a zakója alá, a másik kezével pedig fenyegetően rázta felém.. Én bevallom őszintén ijedtemben 1-esbe kapcsoltam és otthagytam..inkább egyenesen mentem tovább nem balra...erre ő visszaült a kocsijába és követett ugyanúgy tovább kilométeren keresztül..végül nehezen de lemaradt tőlem, én még éppen átcsúsztam induló kocsisor előtt de ő meg már nem jött át. Kérdésem az az lenne, hogy érdemes az ilyen dologgal foglalkozni, hogy ilyen módon viselkednek az autóstársak egymással? Attól félek igazából, hogy ez egy viszonylag zártabb családi-házas városrész, és vasút választja el a főúttól, így csak két kijárata van a főútra, és mivan ha erről a környékről jött..délután hazamegyek és ott vár rám majd a pisztollyal, hogy én mégis hogy képzeltem ezt, hogy besoroltam elé? Látta az autómat, arcomat ...én is ismerem az ő rendszámát, az ő arcát... mivan ha ennek később következményei lesznek? mertha mondjuk kiderülne hogy csak átutazó autós volt ..és mondjuk paksrol jott fel és pont arra utazott vagy bármi...hogy nem ott lakik mellettüünk, akkor hagynám az egészet a francba szívem szerint..mérges autós előfordul jópár..de ha tényleg? megtalál? ...ettől nagyon félek..
2015. ápr. 9. 11:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A tanu, az utas száz százalék hogy ha kell beszél, ugyanis az édesanyám az. A teherauto buztos h parkolt, ugyanis ahogy mondtad jobbr jint volt az iranyjelzoje...a fegyver dolog meg csak feltetelezes volt reszemrol, hogy ilyen is elofordulhat akar..baemi mast is kihuzhatott volna onnan egy igazolvanytoktol kezdve barmit..azt csak te.ykent mondtam h kiszallt az autobol es ilyen mozduéatot hajtott vegre.
2015. ápr. 9. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Noh, akkor a teherautónak is a k.anyját.

Engem tegnap akartak letolni a Hungárián sávváltásnál, tiszta hülyék az emberek.

Szóval, ha feljelentést tesztek, akkor kicsit mind a ketten legyetek magabiztosabbak, hogy látszólag fegyverért nyúlt az ember. Nem kell hazudni, mert ez nem hazugság, hisz megijedtél és leléptél, jah, azt is mondd el, hogy utána üldözött.

2015. ápr. 9. 12:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Ihen, nem hazugsag..abban a pillanatban rohadtul be voltam szarva azeet is fogtam inkabb menekulore..az is feltetlenul el lesz mondva hogy kovetett psr percen at..este ha anya vegzett a munkaval het koeul megyunk megtesszuk a lepest
2015. ápr. 9. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Jól van, majd írd meg mi volt, meg pár hét múlva azt is, hogy mi lett az ügyből.

Azért annyira ne parázz, valszeg csak egy nagyszájú köcsög volt. Az írásodból azt veszem ki, hogy nő vagy, gondolom egy másik férfivel nem biztos, hogy ekkora arca lett volna az embernek.

2015. ápr. 9. 13:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kéne bevezetni, hogy minden autón legyen kamera, amit aztán fel is lehetne használni a rendőrségen. A csóka olyan 4-5 év börtönt megérdemelne és a vezetéstől egy örök eltiltást, már ha nem volt fegyvere, különben többet.
2015. ápr. 9. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!