Negyedjére is megbuktam a forgalmi vizsgán, sajnos a
vizsga miatti idegességgel nemtudok mit kezdeni. Mit
tehetnék?
Figyelt kérdés
Sajnos ismét megbuktam. Az oktatóm szerint nagyonjól vezetek, a kresszel sincs bajom. Az 1. és a 3. bukásom szivatás volt, kreszileg jogos de emberileg nem, mivel fölösleges helyen nem tettem irányjelzőt. A 2. bukásomat jogosnak érzemm az is volt. Aztán jött a 4. ...nagyon féltem és ideges voltam. Minden jól ment, bár a lábam néha remegett, de egy hibavonalat se kaptam. Aztán az utolsó előtti kanyarban jött egy szitu, leállt az agyam, rossz döntést hoztam. Ez 100%-ig a vizsgadrukk miatt volt. Így mehetek 5ödjére, pedig biztos vagyok benne, hogy már lehetne jjogosítványom. Az 5. bukás után PÁV, én pedig már most teljesen megszégyenülve érzem magam. 2 vizsgabiztossal fogok menni, ez csak fokozza az idegességem. Ha valaki tud, írjon véleményt! köszönöm
Ha ilyen gyökér vagy, h nem kented meg a vizsgabiztost, akkor mostmár...
2010. febr. 17. 22:09
2/34 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem ilyen egyszerű, nyilván én is gondoltam erre. Megkenni a pesti vizsgabiztosokat lehet, de én Cegléden vizsgázom, ahol sajnos egyik vizsgáztatót sem lehet lefizetni, különben már megtettem volna, mivel véleményem szerint nem a forgalmi vizsga dönti el, ki hogy vezet utánna.
2010. febr. 17. 22:13
3/34 anonim válasza:
Aki négyszer nem képes átmenni, az ne vezessen! Pláne ha lefizetésen gondolkodik.
Nagyon helyesen nem engednek át, a való életben nemcsak az lehet a következmény, hogy megbuksz a vizsgán, hanem hogy ott maradsz, meg viszel a halálba egy csomó másik embert.
Elég marha rohangál már az utakon.
2010. febr. 17. 22:18
4/34 A kérdező kommentje:
Nos...nem értek ezzel egyet. Szóval szerinted a forgalmi vizsga dönti el, ki hogy vezet? Sajnos egyértelmű, hogy egyes emberek nemtudnak vizsgázni. Ilyenkor az ember olyan hibákat vét, amiket gyakorlás során sohasem. Továbbá egyes vizsgabiztosok annyi rutint várnak el az embertől, mint egy tapasztalt sofőrtől. A hozzá nem értő válaszolóknak mondom: nemcska balesetveszélyes dolgokért buktatnak! Engem meghúztak, mert csak 4et kattant az irányjelző mielőtt kanyarodtam, a vizsgáztató szerint ez nem elég. Másik alkalommal nem néztem látványosan oldalra, egy teljesen üres utcában mielőtt kanyarodtam, pedig láttam, hogy senk isincs a közelben sem. Sajnos ienekért is buktatnak, nemcssak azért, ha valaki bénán vezet...
2010. febr. 17. 22:25
5/34 anonim válasza:
Sajnos igaz!Manapság már mindenért képesek megbuktatni.Én nem kentem meg a vizsgabiztost az előttem vezető lány igen..ő átment én nem.Ráadásul engem olyanért húzott meg mert nem tudtam beparkolni egy olyan helyre ami akkora volt mint maga az autó amin vezettem.A vizsgabiztosom mutatott rá a helyre hogy legyen szives oda beparkolni...szenvedtem vagy 5 percet.az oktatóm szerint is jogtalan volt.de másodszorra átmentem4Kedves Kérdező!Ne izgulj!Próbáld meg úgy felfogni,hogy nem is ül ott a hátad mögött!Mintha csak egy órát vennél és gyakorolnál!SOK SIKERT!!!!!
2010. febr. 17. 22:35
6/34 A kérdező kommentje:
igen...csak ennek tényleg nagy tétje...5. vizsga, ha nemsikerül pest...ha eddig is izgultam ,sajnos ez csak tetézni fogja. de remélem sikerül!
2010. febr. 17. 22:37
7/34 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy inkább vegyél még órákat, még ha pénzbe is kerül. Nem szabad, hogy leblokkoljon az agyad egy helyzetben, azt egyik vizsgabiztos sem fogja díjazni.
A lefizetéssel nem értek egyet. (én csak a végén adtam az OKTATÓMNAK egy üveg italt két pohárral, a vizsgabiztosnak semmit).
2010. febr. 17. 22:44
8/34 anonim válasza:
Biztosan sikerül!Majd én is szorítok neked!!!!
Meg tudod csinálni ez járjon a fejedben!Aztán tessék ide megírni hogy sikerült-e!!!
Tényleg próbálj arra gondolni hogy nem is ül ott a hátad mögött!!
2010. febr. 17. 22:45
9/34 A kérdező kommentje:
Nos, órát mindenképp veszek. De már nem látom értelmét, amennyire fel lehet embert készíteni egy forg. vizsgára, én annyira fel lettem. Az idegességet próbálom valahogy legyőzni. A fizetésről az a véleményem, hogy sok vizsgabiztos amilyen szemét a tanulókkal, a pénzükkel a vizsadíjukkal játszik, szerintem (persze nem mindenkinél!) vannak helyzetek, amikor így kell ezt kikerülni. Mellesleg senki sem gondolná, mien sokan fizetnek a jogsiért...olyanok, akik nem vesznek 30órát tanulni.
2010. febr. 17. 22:49
10/34 A kérdező kommentje:
egy apróságot kifelejtettem: mind a 4 alkalommal ugyanaz az ember volt a vizsgáztatóm. nemtudom, ez számít-e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!