Germanwings-katasztrófa. Ti hogy álltok a jelenlegi hivatalos verzióhoz?
Ismerõseim, és a netes kommentelõk közt is megvan a két tábor meg persze a bizonytalankodók.Nektek mi a véleményetek?
Leszólást, kötekedést mellõzzük, ha lehet, én csak az emberek nézeteire vagyok kíváncsi!
Egyetértek, ez borzalmas :( igazából én ezt emberrõl el se tudom képzelni, hacsak nem valami elvetemült terrorista.Nekem az is eszembe jutott, hogy talán mégis az volt, csak nem akarják bevallani, hiszen az nem vetne túl jó fényt a Germanwingsre.De persze igen, ha gyogyós volt, hogy engedhették dolgozni?
A másik elmélet nálam a típus mûszaki hibája, amit el akarnak fedni, mivel ha földre parancsolnák az összes A320-t, az jó idõre összeroppantaná a világot.
De biztos vagyok benne, hogy valamit titkolnak, és ez nagyon felháborít.Akár a pilóta, akár más(ok) volt(ak) a hibásak, az elhunytak rokonainak jogukban áll megtudni a teljes igazságot! (Szerintem)
"De persze igen, ha gyogyós volt, hogy engedhették dolgozni? "
- És ha terrorista volt, hogy engedhették dolgozni?
Utolsó, a terroristáknak nem klubtagsági kártyájuk van, és nem a Facebookon beszélik meg a terveiket.Évekig is képesek készülni egy akcióra, közben pedig (látszólag) minden rendben velük.Az pedig, hogy esetleg iszlám vallású volt (nem tudom, hogy így van-e) nem kizáró ok, hogy valaki pilóta legyen.
Szeptember 11-nél sem találtak tudtommal a terroristák múltjában gyanús jeleket (a viselkedésüket kivéve, ami felett elsiklottak - lehet hogy itt is valami ilyesmi történt?)
De mint leírtam, nem veszekedést akarok generálni, neked is van álláspontod, nekem is.
ez a repcsi sokkal jobban érdekel hiszen még hivatalos magyarázat sincs:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!