Mennyi az esélye, hogy egy 40 perces repülőúton lezuhanjon a repülő?
Figyelt kérdés
Gyors válaszok kénének!!!2014. aug. 2. 11:14
1/9 anonim válasza:
50 % . Vagy igen vagy nem .De ha felviszel egy csőbombát akkor az esély hogy lezuhansz és felrobbansz is annak nulla az esélye .
2/9 anonim válasza:
Látom parázol a repüléstől. :D Én minden évben megyek+jövök haza Rómából, már 6 éve, és még nem zuhant le. :D
3/9 anonim válasza:
1:3400000 az esélye annak, hogy halálos áldozattal járó balesetben érintett gép utasa legyél, 1:4700000 pedig annak a valószínűségen, hogy magad is halálos áldozata leszel egy ilyen balesetnek. Szóval 1-es, ezt kurvãra benézted.
4/9 anonim válasza:
Konkrét számot nem tudok, de nagyon ritkán zuhan le repülő. Tudom ez nem fog megnyugtatni, de nagyobb eséllyel halsz meg, ha autóba ülsz.
Évekig a reptéren dolgoztam, és egy sem zuhant le, pedig napi több tucat repülő szállt fel és le.
5/9 A kérdező kommentje:
Már utaztam azon a gépen amin utazni fogunk, csak mostanában annyi repülőgépes tragédia történt kezdek félni... Magyarországról-Erdélybe biztonságos az út?
2014. aug. 2. 11:29
6/9 anonim válasza:
Igen, M.o. - Erdély között, biztonságos a légtér.
7/9 anonim válasza:
A medve előbb fog elkapni, ha nem vagy gyorsabb a haverodnál, minthogy lezuhanjon a gép. A lányom is repülővel ment ki a románokhoz, és még él.
8/9 anonim válasza:
Milyen magasról szeretnéd tudni? mert felszálláskor is lehet, meg földetéréskor is érhet meglepetés..
gondolod, a pilóta úgy száll föl, hogy le akar zuhanni?
9/9 anonim válasza:
Egy pilóta munkájában az a legveszélyesebb, ha átsétál az úton a terminál előtt.
Nap mint nap csinálsz dolgokat, amik sokkal veszélyesebbek a repülésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!