Az lehet, hogy B kategóriás jogsihoz pótóra 5000 ft, vagyis 10 000/alkalom?
A mai hiénákból simán kinézem hogy drága, de hogy ennyire?
Nincs másik iskola? (Tudom, most váltott, de ez durva.) Legalább kérdezze meg mennyi a +óra máshol.
Én 3 hete kaptam kézhez a jogosítványom, így még eléggé benne vagyok ebben a dologban.
Két fajta iskola létezik:
1. A pótóra ára magasabb, mint az alapóra.
Itt egyértelmű miért magasabb a pótóra. Az alapórákon nem, vagy alig tanítanak valamit, így rákényszerítik a vizsgázót, hogy minél több pótórát vegyen.
Mellesleg a most kiszabott 580 kilométert amúgy is igen nehéz Budapesten teljesíteni 30 óra alatt, amiből (elvileg) 9 óra kötelezően a tanpálya.
2. A pótóra ár alacsonyabb az alapóránál
Ezek a "korrektebb" autósiskolák. Persze ez is oktatófüggő.
Itt inkább a jó hírnévre alapozzák a jövőbeli bevételt, és nem arra mennek, hogy aki már beiratkozott, azt jól megkopasszák.
Sajnos azért lehet ezt játszani, mert a legtöbb jogosítványért küzdő 17-20 éves korban van, és nem tudják, hogy a pénzükért milyen szolgáltatást is várnak.
Visszatérve, az 5000 forintos pótóra díj RENDKÍVÜL MAGAS! Az átlag 2500-3000 forint között mozog, szóval ezt az 5000 forintos óradíjat szerintem minél előbb felejtsétek el. Inkább maradjon ki egy hét vezetés, de ez semmi más: tiszta lehúzás.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!