Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Végig motoroznád a Route 66-ot?

Végig motoroznád a Route 66-ot?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 14:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Persze, alap!

Egy BMW R1150RT a célnak meg is felelne!

2010. febr. 16. 13:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk én nem padlógázzal mennék végig rajta! 13/F

ja és előző előtti voltam... az az út inkább azoknak való akik szeretnek hosszan utazni...

2010. febr. 16. 19:43
 13/17 anonim válasza:

Mi éppen Santa Rosa, NM-ban vagyunk a 66-os mellett egy motelben :) Hatalmas élmény, bár csak Oklahoma citynél csatlakoztunk be a Route 66-be, de előtte is hasonló útvonalon jöttünk. (Detroit->Nashville->Oklahoma city)

Három hónapra jöttünk ki egy autóstúrára, magyar papírokkal vettünk egy 2000-es Pontiac Grand AM-et minden gond nélkül, szóval hajrá!

Arra viszont készüljetek fel, hogy az út már nem járható végig. Néhány szakasz egyszerűen borzalmas, járhatatlan állapotban van ill. le van zárva, és van ahol az I-40-esen kell menni, mert már nincs is meg az eredeti út.

[link]

2010. febr. 24. 06:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Megosztanád velem, hogy mi az útja annak, hogy magyar papírokkal autót tudjak venni az Államokban?
2010. febr. 24. 22:31
 15/17 anonim válasza:

Kedves előző válaszoló!

Ne haragudj, hogy csak most írok, de nem a gyakorikeresek-é volt a fő priorítás :)

Szóval igazán sok feltétele nem volt, ami kellett:

-egy barátunk állandó USA beli címe

-egy biztosító, aki hajlandó volt biztosítást kötni ránk, úgy hogy külföldiek vagyunk -> semmi féle baleseti statisztika nem volt rólunk. Ez volt a State Farm Insurance, természetesen jó drágán (3 hónap kb 600$).

Természetesen ezt csak Michigan államra tudom biztosan mondani, de úgy hallottam, máshol sem kell semmi különös hozzá, pl SSN.

- az előző előtti válaszoló, aki 2 napja ért haza :) -

2010. ápr. 25. 22:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, igaz, hogy csak egy 50cm3-em van, de akkor is :)
2010. júl. 16. 13:17
 17/17 anonim ***** válasza:
hogyne, és biciklivel tolnám neki:D
2010. aug. 20. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!